Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorul american Sylvester Stallone a dezvăluit că suferă de o paralizie parțială a feței încă de când s-a născut, însă a spus că acestei afecțiuni îi datorează "mutra recognoscibilă", potrivit tf1.fr.

Stallone a făcut această mărturisire într-un interviu pentru realizatorii emisiunii "Sept à huit" de pe postul de televiziune francez TF1.

Actorul american a spus că, în timpul nașterii, medicul a apelat la forceps și i-a atins un nerv facial, motiv pentru care a rămas cu gura strâmbă și limba pe jumătate paralizată, potrivit Mediafax.

În același interviu, Sylvester Stallone, care, la vârsta de 73 de ani, a reluat rolul Rambo în cel de-al cincilea film al francizei, "Last blood", a declarat că, inițial, a urât acest personaj.

"Eram uluit. Mi-am spus că este cel mai prost film pe care l-am făcut! Era atât de prost încât m-am întâlnit cu agentul, o persoană foarte influentă la acel moment, și l-am întrebat dacă putem să cumpărăm filmul pentru a-l arde", a explicat actorul.

Integral pe Digi24