Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

I-a înșelat pe francezi, cînd a provocat incendiul în portul Rouen. A înșelat în dosarul ”Flota” învîrtind mărturiile și folosindu-se de tot felul de procurori şi judecători pe care i-a promovat mai tîrziu. I-a înșelat pe cei din PD, cînd le-a spus că n-a avut treabă cu securitatea și că este solidar cu ei.

I-a înșelat pe români, cînd a declarat că nu a colaborat cu Securitatea. I-a înșelat pe modoveni cu Unirea și i-a păcălit cu votul la alegerile din 2009 și la europarlamentarele din 2019. S-a folosit și de Monica Iacob Ridzi, cînd a sprijinit-o să ajungă șefa tineretului PD și mai apoi a încurajat-o să tragă tare pentru alegerea Ebei în Parlamentul European.

Şi-a mințit fata, contrafăcîndu-i mandatul. A mai mințit de nenumărate ori, promițînd verzi și uscate și apoi zicînd: ”-Poate eram beat! ”.

Integral pe CotidianulComentarii

gica,contra Stie cineva din corbii care ataca cadavrele politice care din actualii politicieni sunt cu angajament la secu ?Spune cineva care din politicieni este betiv,nebun,afemeiat, hot si mincinos ?mai spune dar degeaba !Nu stim ca Secu ne-a ,ne si ne va conduce tara ?Si...!??Hai ca macane .

9 septembrie 2019 17:37

Uta Sarsaila ,apare in poza ca de obicei nesimtit si fatarnic dar meritam ,asta am ales si mai ales de 2 DOUA ori,javra betiva dar si noi turma de idioti!!!

9 septembrie 2019 9:35

Hau-hauuu! Cică la un fel de detector de minciuni un câine deștept putea să răspundă cu precizie la întrebarea: este politicianul ăsta corupt? Era suficient să i se arate poza puliticianului, câinele o secundă se uita la ea, o mirosea un pic dacă nu era sigur și dădea următorele răspunsuri: un „hau!” scurt și aprobativ pentru un hoț mai mititel așa, „hau-hau!” pentru un hoț ceva mai mare și „hau-hau-hau!” pentru unul jegos și barosan. Când i s-a arătat poza lui Băsescu, bietului câine i s-a zburlit blana și a urlat din străfundul rărunchilor:„Hau-hauuuuuuuuuuuu !!!”

9 septembrie 2019 8:56

v Am citit o parte din comentariile celor din Cotidianul si ma intreb oare cine l-a votat pe Bashinescu? "Noi" nu am vrut sa adoptam punctul 8 de la Timisoara. Chiar daca s-ar fi aplicat, tot ocupau diverse functii inalte, descendentii conducatorilor comunisti, securisti, etc. Securitatea nu a declarat nici macar ce servicii aveau, daca mai sint toate. In alta ordine de idei, noi platim din banii nostri, o serie de instituti care trebuiau sa "previna" astfel de situatii jenante pt Romani. As vrea sa vad daca o sa raspunda cineva care avea datele Javrei Ordinare si nu le-a facut publice. Oare dintre politicienii nostrii, doar Javra Ordinara a fost securist, dar tot activul de partid din tara a fost sanctionat,cum au facut comunistii cu vechii oameni, cu diverse functii, unele minore?

8 septembrie 2019 23:51

Lidia Daca e Stat de Drept, atunci adio pensie prezidentiala, locuinta de serviciu, slugi si masina la scara...... In Mihailescu sa stai Base, sau iti faci coliba la Nana.... Ca tot ziceai ca a fi proprietar de casa in Romania e mostenire comunista.:):):):)

8 septembrie 2019 23:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.