Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

FMI acceptă că există șanse ca salariile bugetarilor și pensiile să crească în 2012, în funcție de rezultatele obținute pe plan intern.
Ultimul protest a scos în stradă în jur de 30.000 de bugetari

Reprezentanţii FMI, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale au solicitat în întrevederea cu liderii coaliţiei de guvernare de miercuri seara, la Palatul Victoria, ca proiectul legii bugetului pentru 2012 să fie cât mai prudent pe fondul incertitudinii existente la nivelul economiei UE, acceptând însă că sunt posibile creşteri ale salariilor bugetarilor şi pensiilor din a doua jumătate a anului viitor, în funcţie de obţinerea unor rezultate bune în pllan intern şi îmbunătăţirea contextului extern, au declarat, pentru Agerpres, surse din cadrul coaliţiei.

FMI a subliniat că începutul de an trebuie să fie prudent. De asemenea, reprezentanţii Fondului au arătat că este posibil şi corect să se procedeze la măriri de salarii bugetare şi pensii de la jumătatea anului, în funcţie însă şi de evoluţiile economice internaţionale', au spus sursele citate.
Integral pe Evenimentul Zilei