Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

300 de militari din România şi Ucraina participă la un exerciţiu pe Dunăre, în cadrul căruia vor fi efectuate manevre tactice precum şi antrenamente de punere în aplicare a procedurilor de acţiune pentru intervenţii în situaţii de urgenţă, ne spune DC News.

Forţele Navale Române au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că organizează, în perioada 3-7 septembrie, exerciţiul bilateral româno-ucrainean "Riverine 2019”, pe fluviul Dunărea, în zona cuprinsă între Izmail (Ucraina) şi Tulcea, la care participă aproximativ 300 de marinari militari din Ucraina şi România.

Deschiderea exerciţiului va avea loc miercuri, la ora 10.00, pe faleza Dunării din municipiul Tulcea, în zona căpităniei portului, în prezenţa viceamiralului Alexandru Mîrşu, şeful Statului Major al Forţelor Navale, şi a viceamiralului Ihor Voronchenko, şeful Statului Major al Forţelor Navale Ucrainene.

Integral pe România Liberă