Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorul Mircea Diaconu visează să intepreteze rolul de preşedinte al României. S-a aşezat pe treptele Ateneului şi se prezintă, cu talent, drept „cel mai banal om din România”. Banal, banal, sărac de nume (zice că n-are decât două şi îşi face un atu electoral din asta), dar stup de bani. GÂNDUL susține că Mircea Diaconu a intrat din nou, perfect, în pielea independentului şi a început chiar să creadă că-i va ieşi din nou figura de la europarlamentare: să câştige miraculos.

Candidatul „independent“ Mircea Diaconu se vede deja președinte. Este sigur că îl va bate pe Iohannis, poate chiar la scor de maidan. Nici nu se pune problema că nu ar câștiga. El este independentul care va aduce bunăstare României, care va defini clar rolul președintelui, care nu va intra în jocurile politice, care nu va încăleca guvernul… care… care… și tot așa.

A lămurit și cum e cu independența lui, constată NAȚIONAL. Pro România și ALDE nu vor avea niciun cuvânt de spus, n-are obligații față de ele, nu este de-al lor, ele doar îl vor ajuta cu infrastructura politică. Eu zic să desenați, maestre, prostimea nu înțelege cum vine drăcovenia asta. Adică, eu vă dau undițele și lanseta ca să prindeți pește, vă dau juvelnicul și barca și, după ce vă faceți plinul, tot din balta mea, normal, plecați acasă mulțumindu-mi pentru colaborare? Dracu’ o crede. Eu zic să lăsați prostiile, nu dau bine glumele astea.

Actorul care a stat cinci în Parlamentul European nu a reușit să înțeleagă cum funcționează instituțiile europene dar a înțeles că subiectul Laura Codruța Kovesi e un subiect sensibil pentru români și a declarat hotărât că o susține pentru funcția de procuror-șef european, anunță CURENTUL. Aceasta după ce ALDE nu a mai atins pragul electoral, după ce europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a făcut turul televiziunilor în primăvară urlând că va cu ataca la Curtea de Justiție Europeană numirea lui Kovesi la șefia EPPO.

Delegaţia permanentă a ALDE a votat luni, în şedinţă, ieşirea partidului de la guvernare şi susţinerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, a anunţat liderul formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, amintește ROMÂNIA LIBERĂ. Aceasta după ce Tăriceanu și-a retras candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Mircea Diaconu, cel care candidează independent la Președinție, ar avea o legătură puternică și cu Liviu Dragnea, anunță CAPITAL. Eurodeputatul liberal, Siegfried Mureșan l-a atacat virulent pe Mircea Diaconu și a dat detalii din activitatea lui Diaconu ca europarlamentar susținând că discursul acestuia a fost identic cu al lui Liviu Dragnea și PSD pe perioada mandatului.

„Pe Mircea Diaconu l-am observat timp de 5 ani de zile cât a fost europarlamentar. (...) Domnul Diaconu a criticat avertismentele venite de la Comisia Europeană cu privire la Raportul MCV despre România. (...) Putem observa că nu a reușit să obțină prea multe pentru români, însă a fost pe aceeași linie de discurs cu Liviu Dragnea și PSD“, afirmă Mureșan, citat de ADEVĂRUL.

NAȚIONAL se întreabă: Crede cineva că Mircea Diaconu a fost opțiunea de ultimă clipă a lui Victor Ponta? Sau că a fost o alegere spontană? Nici vorbă. Planul pentru desemnarea lui drept candidat are cel puțin patru, cinci luni vechime, timp în care a fost șlefuit în așa fel încât să pară că dorința aprigă a actorului de a mântui România a coincis cu nevoia Pro România de a-și numi omul. Un plan în care, fără discuții, i s-a întins o capcană și lui Tăriceanu, al cărui final politic nu e greu de intuit.

Așadar, oameni de la orașe și sate, mame cu copii în brațe, pompieri, bucătari, lefegii de la stat și de la patroni, ONG-uri, grupuri folclorice, pensionari și coafeze, toată lumea la vot pentru Mircea Diaconu. Dar de ce, maestre? Din ce scenariu faci parte și de cine e scris? E drept că rolul prostului te prinde, dar parcă am mai văzut filmul ăsta.


Comentarii

gică,contra, naturii adică împrăștiat

30 august 2019 2:57

gica,contra Actoras de duzina "marele actor" rebotezat de unii interesati si-a jucat rolul de taran smecheras scolit la scoala comunista a activistilor de partid si ,mai apoi a securitatii care probabil si-a ales urmasul la funcia suprema Dupa ce a fost imbalsamat pe la Bruxeles i s-a cerut sa-si plateasca polita prin candidatura E greu sau chiar imposibil sa joci rolul de presedinte credibil dupa ce ai fost inginer de CAP si altele asemenea

29 august 2019 16:15

gica,contra Actoras de duzina "marele actor" rebotezat de unii interesati si-a jucat rolul de taran smecheras scolit la scoala comunista a activistilor de partid si ,mai apoi a securitatii care probabil si-a ales urmasul la funcia suprema Dupa ce a fost imbalsamat pe la Bruxeles i s-a cerut sa-si plateasca polita prin candidatura E greu sau chiar imposibil sa joci rolul de presedinte credibil dupa ce ai fost inginer de CAP si altele asemenea

29 august 2019 16:14

UNFORGIVEN Da, e o mutare pe care am mai vazut-o, parcă în Ucraina, unde am putea-o consideră ca un experiment pilot. Depinde de cum e percepută și de mulțime, de "logistica" susținătorilor și de softul electoral STS care a fost hotărâtor până acum. Oricum, este nevoie de ceva nou, caci de distribuția actuală suntem sătui. Are un precedent victorios în alegerile euro-parlamentare, când ca independent, a fost singurul câștigător care a învins sistemul cu sprijinul unor susținători din media. În fond, este un vot în alb, căci nimeni și nimic nu-l va putea forța să-și răsplăteasca logisticii cu favoruri ilegale. PS: Fostul președinte Emil Constantinescu, în campanie, vorbea de monarhie !!!

29 august 2019 4:36

Att securimea lui Iohanis, cât și cea care mizează pe Barna au intrat în sevraj! Pentru multă lume, Mircea Diaconu a devenit (din nou!) o mare necunoscută, dar pentru ambele tabere din securime, cea a lui Iohannis și cea a lui Barna, un mare pericol. Cu toată știința lor în ale manipulării și insinuării, securoii se tem de moarte că MARELE MUT, adică boborul, poate scăpa de sub controlul lor mental în urma unui șoc emoțional pe care marele actor îl poate produce oricând, putând benificia în plus și de uriașul val de indignare populară stârnit de tragediile de la Caracal. Deocamdată, în colimatorul opiniei publice se află polițiștii, dar s-au murdărit rău de tot pe manșete și procurorii, care scot cele mai consistente foloase din cârdășia cu rețelele de crimă organizată și proxenetism. Dacă Mircea Diaconu și staful său de campanie vor ști însă să pună în lumină rolul imens pe care ar fi trebuit sa-l joace - și NU L-AU JUCAT - serviciile de informații în destructurarea rețelelor de criminalitate, ocupându-se, în schimb de poliție politică și de intrigi oculte prin care să controleze și să altereze puterea organelor statului alese democratic, vor paraliza în mare măsură aceste structuri oculte pe care se sprijină Iohannis și Barna. Pentru Mircea Diaconu, cel mai mare pericol vine însă de la presa și ONG-urile soroșiste, față de care trebuie să-și stabilească o strategie specială. Selecția manipulatorie din presa momentului, prezentată mai sus de ziare.ro, este un exemplu elocvent în acest sens.

28 august 2019 14:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.