Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Desemnarea Danei Gârbovan la Justiţie pare a fi expresia faptului că „centrele de reflecţie”, cele care îi vârau sub nas lui Tudorel Toader ordonanţe toxice, nu au abandonat lupta clandestină, chiar dacă scrutinul din 26 mai a livrat nişte rezultate mai mult decât convingătoare.

Caz în care ar trebui, poate, să schimbăm întrucâtva perspectiva din care privim evoluţia evenimentelor. Până acum, retorica generală era aceea că PSD schimbă legile ca să-şi subordoneze total Justiţia. Adică Justiţia să devină o anexă a partidului. Dar dacă lucrurile stau oarecum invers? Nu cumva partidul a devenit o anexă indispensabilă a unui grup de oameni din Justiţie, ajunşi deja în poziţii-cheie şi interesaţi să atingă cele două obiective majore?

Integral pe AdevărulComentarii

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Ca totdeauna, orice initiativa din domeniul justitiei, care isi propune sa raspunda principiului respectarii su stricete a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, este luata in tarbaca! Tuterii "omului cu geaca rosie", sunt scosi la inaintare si urla din toti rarunchii scotand in fata EFECTUL fara a analiza CAUZA! Legea recursului compoensatoriu a fost, este si va fi o necesitate din prisma ca, si detinutii sunt CETATENI ROMANI DE RAND care BENEFICIAZA DE DREPTURI SI LIBERTATI FUNDAMENTALE care, ar trebui sa fie CLAR EXPRIMATE in CONSTITUTIA si LEGISLATIA NATIONALA, dar care sunt CLAR si NEECHIVOC EXPRIMATE in CONVENTIILE, TRATATELE si PACTELE la CARE ROMANIA ESTE PARTE! Invocarea unor exemple izolate, conform carora, o infima parte dintre cei care au beneficiat de prevederile acestei legi, ar fi savarsit din nou infractiuni care vizeaza viata persoanei, este si NELEGALA, ILOGICA, dar mai ales este IMPOTRIVA RESPECTARII DREPTURILOR si LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI!

25 august 2019 9:50

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Situatia este asa de simpla si poate fi remediate, nicidecum prin abrogarea acestei legi(din pacate NULITATEA ABSOLUTA de fost ministru al justitiei, in persoana manipulatorului si vanzatorului tudorel toader, face valuri, din lipsa de ... neuroni!) CI PRIN COMPLETAREA ACESTEIA! Adaugarea unui singur articol REZOLVA SITUATIA CU VARF SI INDESAT(cum spune romanul!) Acesta poate sa prevada ceva de genul : "In cazul in care persoana care a beneficiat de prevederile legii recursului compensatoiu, in termen de 5(10, 15, sau cat se doreste) ani savarseste o noua infractiune care aduce atingere vietii si libertatii cetateanului, diferenta de pedeapsa neexecutata in baza legii recursului compensatoriu va fi adaugata la noua pedeapsa aplicata, aplicandu-se totodata si un spor de 1/3 din diferenta de pedeapsa neexecutata"! Este numai un mic exemplu, dar care DEMONSTREAZA ca, solutii sunt destuleinsa este necesar ca acestea sa fie identificate numai si numai bazandu-te pe principiul RESPECTARII DREPTURILOR SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI! In rest pentru “bezadelele reminiscente” ale “gecii rosii” : MARS AFARA JAVRA ORDINARA!

25 august 2019 9:50

Georgeta Întrebare pentru Iohannis: Care este diferența dintre Nicolicea și Judecătoarea Dana Gîrbovan ?...Răspuns: doar sexul și aspectul !....În schimb ceea ce au în cap amăndoi este același....Ba Madama Blondină Șefă de Organizație a Judecătorilor ( cu maxim 10 judecători acreditați...) este mai radicală și mai talibană....

24 august 2019 15:42

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Nu vă faceți probleme PSD-iștilor !....Poporul romăn este prost și răbdător....vă mai suportăm încă un an să vă faceți de cap !....și apoi vă aruncăm la ^groapa de gunoi a istoriei^....Trageți tare cît mai putreți !....dar eu, un ^neica nimeni din popor^ vă garantez că atîta ură am înmagazinat împotriva voastră ca din 2020 veți plînge pe la ușile Primăriilor și Consiliilor Județene....precum și pe la gardul Parlamentului....Încă faceți-vă de cap !...L-ați auzit la Antena 3 pe Bunicul Luizei, fata de 18 ani răpită la Caracal ?....cam tot ce a răbufnit el în direct la mare audiență atunci avem majoritatea romănilor în ^gușă^...și ne vom ^răzbuna^ la cele trei scrutine de Alegeri....Vă garantez eu, ^un neica nimeni^....faceți-vă încă de cap PSD-iștilor cu Baronismul-Nepotismul și Hoțismul vostru !!!.

24 august 2019 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.