Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democraţii prezenţi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidenţiale, anunţul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

„Îmi iau puterea și energia de aici, dintre oameni”, a spus Viorica Dăncilă, după desemnarea sa.

„Acest Congres este despre România și despre PSD, despre cum ne scriem pe mai departe povestea și istoria țării. Sunt soție, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm. Cred în familie, în Dumnezeu, în muncă și în cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român.

Orice lucru pe care l-am făcut și orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, copii, tineri, pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni”, a spus Dăncilă.

Știre în curs de actualizare


Comentarii

Lute Florico ,lamga mine nu ramane te rog frumos,nu am gresit cu nimic !!Ramai langa Fifor si Teodorovici !!

25 august 2019 16:27

Europeanul Deh... E trist când persoanele publice n-au simțul măsurii și nu-și văd lungul nasului!

25 august 2019 15:08

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.StatParalelistu,Corporatistu,Neomarxistu,Sufrageristu Cîtă tragedie și supărare manifestată pe Televiziuni de șleahta de ziariști, deontologi, sociologi bine plătiți din Subvenția PSD-istă babană venită de la Bugetul Statului (adică din taxele și impozitele prostimii mămăligare....).Nistoreștii, Ciuvicii, Cristoii, Chiriacii, Pieleanii, Mircea Badiștii, Ciutacii, Gîdiștii, Hoandriștii etc.... sunt ofuscați și deprimați de Puterea Rețelelor de Socializare și de Internauți....De ce ?....Că n-au controlul asupra lor !....Că nu pot fi manipulați !....Că informația ^zboară^ din casă în casă fără a fi ^încondeiată^.....Și merg mai departe, că așa le cer Partidele celor 30 de ani .... USR-iștii sunt vinovații !....Ei, ai securiștilor și serviciilor !...Barna....indentificat acum cu Atila....Barno....Eu personal voi vota USR-ul că este cel mai detestat și mare dușman al PSD-ului....Și cum eu urăsc PSD-ismul ^din rărunchi^ pentru că ține țara în subdezvoltare, sărăcind și needucînd poporul....Dușmanul dușmanului meu este prietenul și aliatul meu !....și ca mine gîndesc mulți în țara asta !....

25 august 2019 12:31

Nein! Nicht! Să facem totul tovarăși, vom face totul tovarăși, neprecupețind nici un efort pentru fărurirea societății socialiste multilateral dezvoltate și înaintarea spre comunism. Aplaudacii, în cor, Uraaa, Uraaaa. Îmi iau puterea și putoare de aici, dintre oameni, oamenii partidului, baronii, nu voi băi păduchilor. Acest Congresoi e despre România și despre PCR, despre cum să ne căcăm povestea în istorichia țării. Voi fi mereu alături de oamenii baroni ai PCR, nu alături de voi, păduchilor. Noi trebuie să-l eliberăm pe Dragnea cât mai repede de la ocnă, că d-aia am concediat-o pe madam Birchall, care voia să-i facă eliberare condiționată lui Dragnea mult mai grea. Voi lupta și voi lupta cu alfabetismul până-mi voi pierde mințile, dar voi reuși să polimeriez stereospecific izoprenul până-l ia mama dracului, a mai subliniat Viorica Vasilica Dăncilă. Ce mascaradă împuțită! Aplaudacii PCR-ului de azi, au votat-o pe țoapa asta incultă căcatândidat la președinție. Pot s-o voteze cu ambele mâini și chiar și cu picioarele, că sărmana nană de la țară va câștiga precum Ponta în 2014. Numai Haznaua 3 și Căcatul ăla de ziar virtual de pe net Cotidianul veceului Cornel Nistorescu s-au găsit să ne irite cu știrea asta de tot căcălăul. Individa asta va afla curând că lozincile ei bombastice și găunoase NU vor avea nici un efect, pentru că românii o vor vota descheindu-se la prohab și vor pune ștampula la votare. Muie!

24 august 2019 21:58

Karl von Eylau Să facem totul tovarăși, vom face totul tovarăși, neprecupețind nici un efort pentru fărurirea societății socialiste multilateral dezvoltate și înaintarea spre comunism. Aplaudacii, în cor, Uraaa, Uraaaa. Îmi iau puterea și putoare de aici, dintre oameni, oamenii partidului, baronii, nu voi băi păduchilor. Acest Congresoi e despre România și despre PCR, despre cum să ne căcăm povestea în istorichia țării. Voi fi mereu alături de oamenii baroni ai PCR, nu alături de viu, păduchilor. Noi trebuie să-l eliberăm pe Dragnea cât mai repede de la ocnă, că d-aia am concediat-o pe madam Birchall, care voia să-i facă eliberare condiționată lui Dragnea mult mai grea. Voi lupta și voi lupta cu alfabetismul până-mi voi pierde mințile, dar voi reuși să polimeriez stereospecific izoprenul până-l ia mama dracului, a mai subliniat Viorica Vasilica Dăncilă. Ce mascaradă împuțită! Aplaudacii PCR-ului de azi, au votat-o pe țoapa asta incultă căcatândidat la președinție. Pot s-o voteze cu ambele mâini și chiar și cu picioarele, că sărmana nană de la țară va câștiga precum Ponta în 2014. Numai Haznaua 3 și Căcatul ăla de ziar virtual de pe net Cotidianul veceului Cornel Nistorescu s-au găsit să ne irite cu știrea asta de tot căcălăul. Individa asta va afla curând că lozincile ei bombastice și găunoase NU vor avea nici un efect, pentru că românii o vor vota descheindu-se la prohab și vor pune ștampula la votare. Muie!

24 august 2019 21:50

bijbok hai sictir in pizda matii veorikoooo!

24 august 2019 21:13

crestinu` si....nu prea Toti romanii au mai multi bani ! Acesta se vede in Mall-uri si Super market-uri, in piete, in parcari si pe sosele unde nu mai poti pune un...ac, etc, etc, etc ! Vrem-nu vrem, toate astea se datoreaza PSD ! In rest....numa` de bine !

24 august 2019 16:54

Moldoveanu Vei rămâne alaturi de pensionari si bugetari speciali restul după tine ii tratezi cu frimituri

24 august 2019 13:57

Mariana O să iasă Madam Dăncilă a patra pe listă la primul tur de scrutin...după Iohannis, Barna și Tăriceanu....N-are țara asta in Rezerva de Stat atîta Ulei, Zahăr și Făină cîte porții ar trebui făcute într-o găleată de plastic roșie să se dea prostimii să fie aleasă Dăncilă....că nu toată populația este proastă în Romănia ceea ce nu le convine PSD-iștilor...ar vrea ei că tot poporul să fie prost și needucat să voteze cu una de al lor Analfabetă....dar spre ghinionul lor romănii mai și gîndesc și s-au săturat să fie conduși de proști, impostori și nepregătiți cu examenele din școală luate la restanțe și reexaminări...

24 august 2019 13:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.