Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebrul nutriționist, Mihaela Bilic, vine cu sfaturi de neratat și devăluiri incredibile. Gălbenușul de ou e o adevărată minune. Sigur nu știați aceste lucruri.

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, vine cu sfaturi extrem de importante. Gălbenușul de ou este o adevărată minune pentru sănătatea noastră. Mai ales atunci când vine vorba despre lecitina pe care o conține acesta.

„Despre ou am spus mereu numai de bine, e un fel de esență de nutrienți inegalabilă ca valoare și bioeficiență. Că are proteine etalon, de cea mai înaltă calitate, cred că știați. Că satură cel mai tare pentru numai 80 cal, probabil că și asta știați. Însă ce nu știați cu siguranță, este cât de versatilă și multifuncțională este lecitina din gălbenușul de ou.

Integral pe CapitalComentarii

Lute Iar celebra ,ba chiar sunteti cretini ,aveti notiunea de celebru ???Si oamenii cunoscuti ,deci cunoscutul medic etc etc etc ,sunt respectati si stimati si avem nevoie de ei dar celebritati apar rar !!!!!!!!!!!

24 august 2019 12:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.