Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionuț Dincă este fiul lui Gheorghe Dincă, pe care criminalul din Caracal l-a sunat din închisoare. Bărbatul este singurul care nu a fost audiat la DIICOT București.

Ionuț are 37 de ani și a absolvit Liceul Agricol din Caracal și Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. De 17 ani lucrează în construcții, în Italia. Nu s-a desprins de România, dimpotrivă, își construiește o casă în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara.

„Ionuț nu prea vorbește”, spune localnicul, “dar, din ce ne-a povestit, am înțeles că nu ținea legătura cu părinții. Că taică-său îl bătea tare și-l gonea de-acasă. De pe la 12 ani, dormea nopțile prin boscheți. Ne zicea: Ce bine era să fi avut părinți măcar pe sfert ca voi! Măcar pe sfert!”, a declarat un vecin pentru Libertatea.


Comentarii

Timisorean In satul Covaci, primul sat lateral la iesirea din Timisoara spre Arad, casele si terenurile nu sunt ieftine deloc. In Dumpravita care este unit cu Timisoara si este primul sat spre Lipova, terenul se vinde cu 100 euro/mp. Cred ca si la Covaci este intre 50-80 euro/mp. Nu-i asa solicitat pentru ca-i putin mai departe decat Dumbravita si este o fosta mlastina desecata pe vremea austriecilor. Oricum, a face o casa acolo costa (depinde de cat teren are) intre 130 000 euro si 200 000 de euro. Nu se gasesc muncitori, iar preturile pentru lucrari sunt cam ca-n Spania sau Portugalia. Intrebarea mea este cum de au venit astia din Caracal tocmai in Banat. Probabil ca datorita legaturilor cu mafiotii italieni care au venit si au cumparat mii de hectare de pamant, unul dintre cele mai bune pamanturi din Romania.

24 august 2019 13:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.