Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Abrogarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 114 ar putea avea consecințe extrem de neplăcute pentru pensionari, acuză ministrul Muncii. Acesta este singurul act care stipulează majorarea pensiei minime din toamnă, dar şi a punctului de pensie. Între timp, Marius Budăi, cel care ocupă portofoliul a explicat ce consecințe are abrogarea acestei ordonanțe.

“În momentul în care noi am elaborat legea nouă a pensiilor, am prevăzut acel atac la CCR. În OUG 114 am prevăzut şi cele două măsuri care îi privesc pe pensionari, majorarea valorii punctului de pensie şi majorarea indemnizaţiei sociale, cunoscută ca pensia minimă. Suntem acum în situaţia în care noi deja am trimis la tipărire cupoanele pentru luna septembrie”, a declarat Marius Budăi.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

a lu` pigus Apropo...nu-i nici o veste proasta pt pensionari ! In OUG 114 era vorba doar de majorarea cu 1 sept. a pensiilor minime, lucru care este cuprins si in noua Lege a Pensiilor ! Asa ca....imi beliti sula ...toti cei trei postaci care zic ...contra ! Alupigus baih sugaci !

24 august 2019 16:50

Victoria Orice prost știe să guverneze așa....Să împrumuți în draci de pe piețele financiare de nici nu mai contează dobînda pentru alde Dăncilă+Teodorovici+Budăi și apoi să-i dai momeală la anumite categorii (pensionari, funcționarii și bugetarii statului) să te voteze....Ca într-o familie arogantă....împrumuți din bancă să te duci în concedii de lux.....Adică *împrumută-te să mănînci și să caci !^....Fără a folosi banii să dezvolți țara și să faci sprastructură....Și țara rămăne subdezvoltată iar poporului inflația îi devorează veniturile și bănetul se duce pe bunuri din import....Și poporul rămăne tot sărac și needucat cu PSD-ismul la putere.....PSD-iștii sunt foarte pricepuți să cheltuiască banul țării, să-l fure, să-l utilizeze pentu ei personal și neamurile lor....Ei n-au știut niciodată să încurajeze făcutul banului, să impulsioneze economia reală....S-au scremut ei să pună impozite pe Pensiile Speciale dar cînd Clanurile lor de Parlamentari și Primari au cîrîit în front că-și pierd din veniturile personale s-a sistat operațiunea....Tot așa au dat-o și cu restructurarea în aparatul bugetar dar din cauze electorale au sistat-o....

24 august 2019 9:37

Pute Nu ati inteles nimic ,vestea proasta e ca vor avea toti pensii speciale si crestera prea mare si brusca ,s-ar putea sa le produca diarie si sa se scape pe acesti majoritari reporteri de cacat !

24 august 2019 9:04

@Europeanul Vestea proastă, boulene, este că tu nu ești european, ci un pârlit de analfabet botswanez plătit în pule (moneda țării respective) și care nu citește întreg materialul publicistic!

24 august 2019 0:58

Europeanul Și care este, totuși, vestea proastă pentru pensionari?! Se pare că singurul prost e cel care vrea sa-i sperie pe pensionari și nu prea are cu ce...

23 august 2019 23:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.