Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Digi24.ro că picătura care a umplut paharul supărării PSD pe ministrul Justiției, Ana Birchall, a fost proiectul prezentat joi de aceasta prin care ar fi fost îngreunată procedura eliberării condiționate, ridicarea vârstei pentru eliberare condiționată de la 60 de ani la 65 de ani și ar fi fost permisă percheziția domiciliară la orice oră, în caz de flagrant.

De altfel, premierul Viorica Dăncilă a anunțat vineri că din Ordonanța de Urgență anunțată joi de Ana Birchall va rămâne doar partea care se referă înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie. „Proiectul referitor la înăsprirea pedepselor rămâne doar partea care se referă la înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie. Am spus că voi face acest lucru și voi duce acest lucru până la capăt”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul Comitetului Executiv al PSD.

Integral pe Digi24Comentarii

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Ca totdeauna, orice initiativa din domeniul justitiei, care isi propune sa raspunda principiului respectarii su stricete a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, este luata in tarbaca! Tuterii "omului cu geaca rosie", sunt scosi la inaintare si urla din toti rarunchii scotand in fata EFECTUL fara a analiza CAUZA! Legea recursului compoensatoriu a fost, este si va fi o necesitate din prisma ca, si detinutii sunt CETATENI ROMANI DE RAND care BENEFICIAZA DE DREPTURI SI LIBERTATI FUNDAMENTALE care, ar trebui sa fie CLAR EXPRIMATE in CONSTITUTIA si LEGISLATIA NATIONALA, dar care sunt CLAR si NEECHIVOC EXPRIMATE in CONVENTIILE, TRATATELE si PACTELE la CARE ROMANIA ESTE PARTE! Invocarea unor exemple izolate, conform carora, o infima parte dintre cei care au beneficiat de prevederile acestei legi, ar fi savarsit din nou infractiuni care vizeaza viata persoanei, este si NELEGALA, ILOGICA, dar mai ales este IMPOTRIVA RESPECTARII DREPTURILOR si LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI!

25 august 2019 9:46

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Situatia este asa de simpla si poate fi remediate, nicidecum prin abrogarea acestei legi(din pacate NULITATEA ABSOLUTA de fost ministru al justitiei, in persoana manipulatorului si vanzatorului tudorel toader, face valuri, din lipsa de ... neuroni!) CI PRIN COMPLETAREA ACESTEIA! Adaugarea unui singur articol REZOLVA SITUATIA CU VARF SI INDESAT(cum spune romanul!) Acesta poate sa prevada ceva de genul : "In cazul in care persoana care a beneficiat de prevederile legii recursului compensatoiu, in termen de 5(10, 15, sau cat se doreste) ani savarseste o noua infractiune care aduce atingere vietii si libertatii cetateanului, diferenta de pedeapsa neexecutata in baza legii recursului compensatoriu va fi adaugata la noua pedeapsa aplicata, aplicandu-se totodata si un spor de 1/3 din diferenta de pedeapsa neexecutata"! Este numai un mic exemplu, dar care DEMONSTREAZA ca, solutii sunt destuleinsa este necesar ca acestea sa fie identificate numai si numai bazandu-te pe principiul RESPECTARII DREPTURILOR SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI! In rest pentru “bezadelele reminiscente” ale “gecii rosii” : MARS AFARA JAVRA ORDINARA!

25 august 2019 9:45

Aa, nu! Nu din cauza asta... ci pen'că ecce prea iabrașă tovarășa nepoată a Anei Pauker! S-a extins mititica pofticioasă de la prohabul lui Geoană la orice prohab american sau proamerican ieșit în cale. La așa pohtă de viață, madam Veorica s-a temut să nu dea iama și prin Armata Roșie, trupeții din Hamerica fiincă (deocamdată) insuficienți numeric și fără vigoarea ursului sovietic, cel mai bățos din lume. Din același motiv, nărăvașa ministresă s-a grăbit să anunțe personal sfărșitul sărmanei Alexandra, al cărei evident farmec juvenil reprezenta o amenințare pentru farmecul său ușor fanat...

24 august 2019 1:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.