Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şerban-Constantin Valeca, actualmente senator, este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Educaţiei. El a fost ministru al Cercetării şi Inovării în perioada Guvernului Grindeanu în 2017, post pe care l-a mai ocupat, drept ministru delegat şi în Guvernul lui Adrian Năstase.


Şerban Valeca, în varsta de 63 de ani este un politician român, ales ca deputat în legislatura 1996-2000, în judeţul Argeş pe listele partidului PDSR şi ca senator în acelaşi judeţ din partea Alianţei PSD+PC în legislatura 2008-2012. În perioada 28 decembrie 2000 - 19 iunie 2003 a fost ministru delegat pentru activitatea de cercetare, în Guvernul lui Adrian Năstase. Valeca este deţinător actual al funcţiei de senator al României din 19 decembrie 2008. Valeca este preşedintele Consiliului Ştiinţific al Institutului de Cercetare Nucleară din Piteşti. A fost ales preşedinte interimat al PSD Argeş în ianuarie 2015, şi apoi, în luna septembrie, a fost ales preşedinte al filialei.

Integral pe Gândul