Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste un milion de pensionari care încasează pensia minimă ar putea să nu mai beneficieze de o mărire. Partidele din Opoziţie vor să abroge Ordonanţa de Urgenţă 114, singurul document care prevede majorarea pensiei minime din toamnă, dar şi a punctului de pensie.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat ce presupune abrogarea OUG 114 pentru pensionarii din România. „În momentul în care noi am elaborat legea nouă a pensiilor, am prevăzut acel atac la CCR. În OUG 114 am prevăzut şi cele două măsuri care îi privesc pe pensionari, majorarea valorii punctului de pensie şi majorarea indemnizaţiei sociale, cunoscută ca pensia minimă. Suntem acum în situaţia în care noi deja am trimis la tipărire cupoanele pentru luna septembrie.

Ceea ce mă deranjează foarte tare şi mă voi opune public este această dorinţă a colegilor din Opoziţie de austeritate. E ceva foarte grav, ne aducem aminte din 2010 când nu au crezut în nimic altceva, decât în austeritate, în tăierea veniturilor românilor şi în majorările de taxe. Acum, prin declaraţiile dumnealor, şi vă aduc aminte acea impozitare pentru IT-işti, acea renunţare la subvenţii, după am treilea an în care vom fi în top în agricultură cu producţia, să renunţăm la subvenţii este un lucru greşit.

Integral pe NaţionalComentarii

ariciul Baaa?Voi vati dat tot ce ati vrut.de cateva ori mai mult decat restului pulimii.Se va mari ,punctul de pensie si pensia minima,in timp ce suntem datori vanduti si Opozitia crezand ca le vine lor randul la alegeri ,Se teme ca nu vor mai avea de unde sasi dea si ei.Si nici nu mai e fiindca dupa PSD....potopul.Am avut grija sa le spun ciu regret copiilor mei;Dragii tatii ,nu mai aveti tara din vina nimanui.imi pare rau ,invatati cateva limbi straine ,invatati tot ce ce puteti ca sa va descurcati oriunde in lume,Fiindca este singura varianta.in tara nu trebuie decat sa furati cat puteti sa mintiti pe ruptelea ,dar sa fiti in justitie,politie,Manageri de orice ...la stat,sau politicieni,dar aveti grija ca acolo puteti ajunge in puscarie bagat de prietenii vostri cei mai buni.

24 august 2019 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.