Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătoarea Dana Gîrbovan a anunțat pe pagina sa personală de Facebook că a acceptat „de principiu” propunerea premierului Viorica Dăncilă de a prelua șefia Ministerului Justiției, în locul Anei Birchall.

Gîrbovan a pus două condiții pentru a accepta propunerea Vioricăi Dăncilă; de a avea independență deplină în exercitarea mandatului și ca președintele Klaus Iohannis să fie de acord, deoarece judecătoarea nu își dorește ca ministerul să fie blocat de dispute politice. „Am fost contactată de doamna premier Viorica Dancilă cu propunerea de a prelua Ministerul Justiției, mai ales pentru a acționa, în limitele competenței, în vederea combaterii criminalității organizate și a traficului de persoane.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Pardaillan Asta are 40 de ani si mecla de cur cu sloboz. Am crezut ca-i barbat, mancamiar pula!

26 august 2019 1:18

Sandu Ne credem europeni-ne credem civilizati si avem pretentii. Oare civilizatia se dovedeste prin postarile de mai jos ? SUNTEM JALNICI ! Ne meritam soarta.

24 august 2019 17:41

Muie Garbovan De la Iohannis vrea sa ii suga pula ca tot nu o pune ministru justiției,,

24 august 2019 17:11

Georgeta Întrebare pentru Iohannis: Care este diferența dintre Nicolicea și Judecătoarea Dana Gîrbovan ?...Răspuns: doar sexul și aspectul !....În schimb ceea ce au în cap este același....Ba Madama Blondină Șefă de Organizație a Judecătorilor ( cu maxim 10 judecători acreditați...) este mai radicală și mai talibană....

24 august 2019 15:36

Ecce Kurrupt Dragnea mi-a rupt gaoaza.

24 august 2019 9:57

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul JU.STI.CE. - The clear judgement of Jesus Christ and Tishbite; THE LAW - The wall of God. Heavenly unique definitions.

24 august 2019 1:58

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Nu vă faceți probleme PSD-iștilor !....Poporul romăn este prost și răbdător....vă mai suportăm încă un an să vă faceți de cap !....și apoi vă aruncăm la ^groapa de gunoi a istoriei^....Trageți tare cît mai putreți !....dar eu, un ^neica nimeni din popor^ vă garantez că atîta ură am înmagazinat împotriva voastră ca din 2020 veți plînge pe la ușile Primăriilor și Consiliilor Județene....precum și pe la gardul Parlamentului....Încă faceți-vă de cap !...L-ați auzit la Antena 3 pe Bunicul Luizei, fata de 18 ani răpită la Caracal ?....cam tot ce a răbufnit el în direct la mare audiență atunci avem majoritatea romănilor în ^gușă^...și ne vom ^răzbuna^ la cele trei scrutine de Alegeri....Vă garantez eu, ^un neica nimeni^....faceți-vă încă de cap PSD-iștilor cu Baronismul-Nepotismul și Hoțismul vostru !!!.

23 august 2019 19:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.