Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Argeș este, începând de vineri, noul antrenor al celor de la FCSB. El a fost prezentat într-o conferință de presă

Bogdan Argeș Vintilă a fost prezentat, astăzi, în postura de antrenor al echipei FCSB. Evenimentul a avut loc la Palatul lui Gigi Becali și, alături de finanțator a stat și fostul arbitru Alexandru Tudor.

„Vreau să îi mulțumesc domnului Becali pentru încredere. Am venit cu drag, pentru că am venit să muncesc pentru un creștin. Eu văd partea bună a lucrurilor și a omului. Sunt foarte bucuros că voi lucra cu jucători foarte buni, pe care eu îi cunosc și le știu potențialul. Am venit pentru că simt că și-au pierdut puțin calea și trebuie puși pe calea cea dreaptă. Prea multă vorbărie mie nu îmi place. Eu vreau să trec la lucru. Trebuie să gestionăm bine fiecare zi, fiecare antrenament. Avem un lot numeros, din care putem să facem două echipe bune și competitive”, a spus noul tehnician al „roș-albaștrilor”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Lute Becali la stiinta pe care o ai despre fotbal puteai sa ma pui pe mine dar nu ma grabesc intr-o saptamana doua o sa ma cauti !!Potaie iti bati in continuare joc de jucatori si de noi suporterii cei multi si tacuti ,esti cretin evident !!!

23 august 2019 16:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.