Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Misterul celei mai bizare morți din România este pe cale de a se elucida. Anchetatorii au reușit să găsească detalii incredibile în calculatorul victimei care i-a ajutat să facă lumină.

Pe 11 noiembrie 2016, Sabin Șerban, un elev model și fiu de ofițer SRI era găsit mort în apartamentul pe care părinții lui îl dețineau în cartierul Alexandru cel Bun din Iași. Băiatul a fost găsit înjunghiat, ceea ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă a fost sinucidere sau crimă.

După doi ani de cercetări, anchetatorii sunt pe punctul de a închide dosarul. Motivul? Polițiștii au ajuns la concluzia că Sabin s-a sinucis, dar a plănuit totul în amănunt pentru ca totul să pară o crimă "ca la carte".

Experții în IT au avut mult de muncă în cazul Sabin Șerban. În urma analizelor de specialitate, au aflat care a fost ultima căutare pe internet, de pe dispozitivele ce îi aparțineau băiatului, iar ultima căutare pe google era "în cât timp se instalează Rigor Mortis", adica rigiditatea cadaverică.

Această căutare pe Google se pare că a fost ultima etapă din planul său de a-și înscena moartea violentă, scrie BZI.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.