Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că susţine legalizarea prostituţiei, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane, şi acuză „laşitatea” unor politicieni şi care „nu şi-au asumat să treacă peste nişte supărări ale BOR” şi nu au promovat o lege în acest sens.

„Dimensiunea traficării tinerelor, fie că-s tinere din liceu, fie că-s tinere care nu sunt la liceu, în mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizată aproape în mediul rural şi trebuie acţionat în modificarea politicii penale faţă de astfel de acţiuni. Sunt mulţi nefericiţi bărbaţi care nu-şi găsesc o parteneră şi recurg laastfel de gesturi, cred că a venit timpul să repunem în discuţie legalizarea prostituţiei ca soluţie de diminuare a traficului ilegal de carne vie” a spus Traian Băsescu joi seară, lal B1 TV.

Integral pe AdevărulComentarii

marian Nu ajunge ca de 30 de ani avem prostitutie la barbati si au dus banii in paradisuri fiscale.Cred ca o femeie sa suparat rau si a devenit inviduoasa pe barbati,eu sunt de acord cu dansa.

23 august 2019 18:13

ariciul Aaa?da voi ce credeti ?ca se fute o romamnca pe un bon de masa sau doua pulpe de pui,in tara sau merge afara si o pune la bataie pe euroi?Ba nu fiti blegi ca tara geme.

23 august 2019 9:28

Bancuri !! Infintarea bordelurilor " controlate de stat " ( ? ) nu rezolva problema.Concurenta dintre bordelurile controlate de stat ( care s-a vazut cata autoritate are) si cele "administrate " de "pesti"va fi in favoarea celor din urma. Nu tot ce se aplica in unele tari au eficienta si in cazul tarii noastre.

23 august 2019 9:07

x Matrozul de Basescu, cu experiente de femei prin porturi si bordeluri, contribuie la crearea de "locuri de munca" - slogan gaunos al PNL/PDL, PMP, USR si, aplica si el, ce-a invatat - prostitutie legalizata. Caci, multe dintre muierile pdl-puturoase, acum pnl-iste de frunte, promovate de Javra, .........

23 august 2019 7:32

UNFORGIVEN De acord, cu această propunere, dar cu o singură conditie, si anume, consilieră cu titlu de ministru secretar de stat să fie numită Elena Udrea iar membre onorifice pentru intreaga activitate - Eba și Yba. Să se înființeze si titlul de prim cocoș/codoș pentru piticul de la Cluj. PS: Abjectul personaj chior, asimetric și cu nume pestilențial, este ultimul om din țară asta care să mai emită vreo părere !

23 august 2019 5:37

Șerban Nicolae, expert în drept anal al PSD, poponar în drept Bună idee! Recomand ca Băsescu să înceapă cu înrolarea ficelor lui la Crucea de Piatră, bordel care trebuie neapărat reconstruit în amintirea vremurilor când femeile ușoare erau ușurate de lege să-și facă cea mai veche meserie din lume. Personal am s-o fut în cur și-n gură pe EBA, până își va perfecționa dicția la gradul ideal, după care am s-o fut numai în cur. Pe Ioana, cealaltă odraslă a Chiorului, o s-o fut și în cur și în gură, ca să fie tacâmul complet. După inaugurarea odraslelor lui Băsescu, voi propune ca Băsescu să fie decorat de către președintele țării, în gradul de Căcatvaler al Ordinului Poponarilor și să i se dea bastonul de Căcat Majoris!

23 august 2019 1:51

Măh jigodie, tu să taci! Tu ești broasca râioasă care face gura mare. Bată-te Dumnezeu de nesimțit! Crăpa-ți-ar mațele de macac hidos!

23 august 2019 0:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.