Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, scrie, joi, pe Facebook, că întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi omologul său american, Donald Trump, produce deja efecte, afirmând că sunt peste 10 miliarde de dolari pe care companiile americane le au în proiecte potenţiale noi în România.

”La numai două zile de la vizita Presedintelui Iohannis la Casa Albă, unde s-a întâlnit atât cu Trump cât și cu cei mai importanți membri ai guvernului SUA, companiile americane au anunțat deja că au în proiect investiții de peste 10 miliarde de dolari în țara noastră”, scrie Dancă pe Facebook.

Acesta a preluat, în postarea sa, o declarație a președintelui Consiliul de Afaceri Americano-Român (AMRO), o organizație non-profit cu sediul la Washignton, care reprezintă companii din Fortune 500 care fac afaceri în România, potrivit căreia ”companiile americane au peste 10 miliarde de dolari în proiecte potențiale noi în România”.

Integral pe HotnewsComentarii

v D-l Danca ne-a spus ce proiecte marete au americanii pt viitor, dar nu ne-a spus ce au luat deja de la noi si pe ce preturi?

23 august 2019 17:01

Poate termină și autostrada Bechtel îm acest mileniu. Râdeți, bă, râdeți, dar ar fi bine să vină cât mai mulți melitari, poponari, drogangii și miliardari din Hamerica. Măcar și pentru faptul că Basescu scoate un bordel ca afară la Caracal, iar cei mai buni clienți tot hamericanii ar fi!. Românii e deștepți și le-ar pica bine cât mai mulți yankei, cărora să le dea fete și să le ia portofelele.

23 august 2019 11:00

ion Un HABARNIST rau instruit. Atata ura nu am mai vazut.

23 august 2019 8:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.