Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Audieri importante în Olt în cazul Caracal. La Parchetul e pe lângă Tribunalul Olt procurorii au audiat doi polițiști care au acționat în cazul de la Caracal.

E vorba de cei care au vorbit cu Alexandra Măceșanu, după ce ea a sunat la 112. Sunt peste 40 de polițiști care ar trebui să fie audiați.

Unul dintre polițiști, agentul-șef Florentin Neagoe, a sunat-o pe Alexandra de pe telefonul personal, a vorbit cu ea încercând să afle mai multe indicii. Apoi, a vorbit comisarul Constantin Pistol, el fiind cel care a vorbit cel mai mult cu adolescenta de 15 ani.

Sunt și doi procurori care au fost audiați. Singurul care nu a răspuns întrebărilor procurorilor este chiar procurorul de la DIICOT Craiova, Liviu Vasilescu. Ar urma să fie și el audiat.


Comentarii

Ticăloșii se fac că se audiază între ei. Totul ca nu cumva ancheta să se atingă și de hamericanii de la Deveselu! În acest scop, au făcut praf și pulbere chiar și credibilitatea INML-ului!

23 august 2019 0:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.