Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Știți cu ce ne-am ales din vizita președintelui Iohannis la Washington în afară de celebra șepcuță pe care Klaus Iohannis s-o agațe deasupra portretului său din biroul trapezoidal de la Cotroceni? Cu trei interviuri cu George Maior!? Președintele a fost mut la Casa Albă și a îndrugat două-trei răspunsuri făccîndu-se că răspunde la o conferință de presă încropită la Ambasada României și gata.

În schimb, pe George Maior l-a lovit limbarița. Realitatea TV, Adevărul și HotNews au avut”agenti” care au apucat să-i smulgă interviuri cunoscutului ambasador al SRI și al președintelui Iohannis. EL este principalul contributor la dobîndirea popularei șepcălii prezidențiale. Fără munca lui George Maior, președintele Nostru s-ar fi ales cu o pălărie de cowboy sau ar fi rămas cu faimoasa sa căciulă de nurcă. Cum a izbutit George Maior să aranjeze celebra șepcălie cadou?

”O asemenea vizită presupune preparative, discuții ample de luni întregi și negocieri pe o perioadă mai lungă. Faptul că ea apare public pe data de 6 august, cred că este doar punctul culminant al unei munci diplomatice îndelungate”.

Să ne înțelegem. Din această muncă a ambasadorului SRI la Washington președintele nostru s-a ales cu vestita șepcuță, restul vizitei fiind contribuția eforturilor lui Donald Trump care a spus unui funcționar

Integral pe Cotidianul