Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Știți cu ce ne-am ales din vizita președintelui Iohannis la Washington în afară de celebra șepcuță pe care Klaus Iohannis s-o agațe deasupra portretului său din biroul trapezoidal de la Cotroceni? Cu trei interviuri cu George Maior!? Președintele a fost mut la Casa Albă și a îndrugat două-trei răspunsuri făccîndu-se că răspunde la o conferință de presă încropită la Ambasada României și gata.

În schimb, pe George Maior l-a lovit limbarița. Realitatea TV, Adevărul și HotNews au avut”agenti” care au apucat să-i smulgă interviuri cunoscutului ambasador al SRI și al președintelui Iohannis. EL este principalul contributor la dobîndirea popularei șepcălii prezidențiale. Fără munca lui George Maior, președintele Nostru s-ar fi ales cu o pălărie de cowboy sau ar fi rămas cu faimoasa sa căciulă de nurcă. Cum a izbutit George Maior să aranjeze celebra șepcălie cadou?

”O asemenea vizită presupune preparative, discuții ample de luni întregi și negocieri pe o perioadă mai lungă. Faptul că ea apare public pe data de 6 august, cred că este doar punctul culminant al unei munci diplomatice îndelungate”.

Să ne înțelegem. Din această muncă a ambasadorului SRI la Washington președintele nostru s-a ales cu vestita șepcuță, restul vizitei fiind contribuția eforturilor lui Donald Trump care a spus unui funcționar

Integral pe CotidianulComentarii

@Nistorescu Ma tot uimesc cum sustzinatorii Analfabetismului ce nici doua cuvinte nu este in stare sa vorbeasca intr-o limba straina ataca sub centura pe cel ce intra la Casa Alba ca un prieten al Celui Mai Puternic Om din Lume, indiferent de numele lui...Si ca te gandesti ce bani grei din bugetul Romaniei au fost platitzi de Gasca Dragnea-Dancila sa ajunga macar sa calce pe peluza renumita de la Casa Alba....ba ne-a mai pus si lumea araba in cap cu laudele ca Guvernul Madamei Dancila v-a muta ambasada in Isdrael...o prostie idioata gogonata pentru care poporul roman si tzara a fost crunt marginalizata prin blocarea accesului in Consiliul de Securitate ONU....Neghioaba initziativa PSD-ista sustzinuta orbeste de Dancila-Dragnea....Si in articolul asta un Informator dovedid cu acte al Securitatzii comuniste Nistorescu se zburleste la Ambasadorul Romaniei Maior agreat si apreciat in cel mai puternic stat din lume si de parca sa fi fost Seful Serviciului de Informatzii Interne o lunga si dificila perioada in Romania ar fi defaimator si nu onorant...Niste cacatzi spurca pe gura ca-s platitzi s-o faca !....

23 august 2019 12:39

Mai, Nistorescule "vandut la PSD" Macar Iohannis a spus cateva lucruri intr-o engleza fireasca, nu ca Veorica "thank you very much, he, he".

23 august 2019 12:09

@ 23 august 2019 1:04 Nenicule, eu nu sunt prietenul tău, iar despre lins cred cu toată convingerea că te referi la tine, pentru că Nimeni nu linge bucile PSD-ului cum o faci tu. Așa că nene Paulus, rămâi același sclav plătit din banii murdăriți de PSD pentru un serviciu de căcat pe care-l faci consecvent. Am mari bănuieli că ești chiar Cornel Nistorescu în persoană, e clar că ești din branșa ziariștilor, iar după tiparele cu care bați apa-n piuă, parcă judeci cu capul lui Nistorescu, iar dacă e așa, atunci mă dezamăgești, aveam alte așteptări de la tine, nene. Dar, dacă demonstrezi atât de elocvent că ești sclavul bolșevicilor fără scrupule, atunci te scremi să le faci un serviciu plătit bun, de rău ce e. Marele Mut stăpânește limba engleză foarte bine, iar în general chiar dacă omul e mai taciturn de fel, el și-a făcut bine treaba în funcția unde a fost trimis de votul electoratului. Cu tot respectul pentru monumentul lui Brâncuși, nu cred că mutul e singurul care s-a așezat pentru câteva momente la Masa Tăcerii, chiar și eu aș fi fost tentat să fac acel lucru, chiar dacă e monument, dar cum e amplasat în acel parc, ce să mai vorbim? În rest, caută să fii mai clar în scălâmbăielile tale de postări, pentru că amesteci toate cele într-o grămadă de baliverne imposibile, pe care fie vorba între noi, NU le mai crede nimeni. Ar trebui să meditezi la tăria caracterului personal, pe care l-ai vândut pentru un pumn de bani murdari de fecale. Spre deosebire de tine, eu nu sunt sclavul nimănui, sunt un cetățean obișnuit, iar ceea ce postez sunt numai convingeri personale. S-auzim de bine!

23 august 2019 1:41

Iar tu, Securescule, ai luat iar căcatul și pula calului... în gură, gâtlej și esofag! Și toate astea doar în speranța că îți vă cădea și ție sub masă o fărâmă de cozonac de la banchetul oferit la Masa Tăcerii de către Marele Mut în onoarea vorbărețului ambasador SRI, pe care la fel de tăcutul Hellvig îl apără de muște cu un târn din rămurele de scorombar! Spor la lins, prietene!

23 august 2019 1:04

Nu vă mirați! E același veceu al presei românești, Cornel Nistorescu, eternul sclav și slugoi al PSD, care a venit în sfârșit cu ditamai editorialul cu binomul și polinomul și alte ecuații megacăcate despre statul lateral paralel român, ditamai editorialul cu ficații plini de aritmetică și matematică căcănărească bolșevică. Nistorescu ăsta scrie într-un limbaj idiot, cu cuvinte agramate și stâlcite, de parcă e lovit de strechea bolșevicească sau de râia căprească stalinistă. Ex-volintirul de dat n gâți la securitatea ceaușistă Cornel Nistorescu, folosește cuvântul ”porterizată” undeva-n articolul original, ce pula calului o mai fi însemnând și porterizată? Să fie o greșeală de tastare a scribeagului care a căcat pe net acest articol plin de căcat? Mă îndoiesc! Mai apoi el utilizează cuvântul ”prefețe”, ca și completare la expresia gânditor de prefețe, oare chiar așa să fie prefețe? După umila mea părere, parcă se potrivește mai bine prefațe, că prefețele sunt prea fețe, care fețe pot fi și de indivizi. Dar cum n-am fost un elev de nota 10 la limba și literatura română și gramatică, fiind numai de nota 9, poate că greșesc, dar în sfârșit. Ce ar mai fi de spus? Păi, mai nimic, bideul Cornel Nistorescu, bate ca de obicei apa-n piuă cu George Soros și statul paralel lateral, etc. Sărmanul excrement Nistorescu, se gândește nostalgic la vremurile când el era un pion important al securității ceaușiste și-și dădea în gâți neamurile și pretenii la organul de opresiune stalinst, ce vremuri nene, vremuri pline de mere, prune și pere-stroika, ălea vremuri, nu ăstea d-acum cu statul paralel și democrație și alimente din abundență. Mă cac în pizda mă-sii de imbecil! Muie! Cu respect, Varanul.

22 august 2019 22:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.