Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul şef al Fiscului, condamnat în luna mai la 5 ani de închisoare, a fost trimis joi, din nou, în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind acuzat că a luat mită 1,2 milioane de euro pentru a proteja o societate comercială.

„În calitate de preşedinte, vicepreşedinte, respectiv de comisar general adjunct al Gărzii Financiare, inculpaţii Blejnar Sorin, Comăniţă Viorel şi Florea Sorin au primit sume de bani de la un om de afaceri, prin intermediari, pentru ca, în schimb, prin încălcarea atribuţiilor de serviciu, cei trei inculpaţi să protejeze activitatea nelegală desfăşurată de societatea comercială coordonată de omul de afaceri”, se arată în comunicatul DNA.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz Sorinel alintat astfel de catre Basescu Javra Ordinara, spagile impartite tovaraseste cu famiglia Basesscu, lovita astfel, de prosperitate nemuncita : fiicele Basescului, cu locuinte regesti, cumparate cu sute mii Euro, si alte sute mii Euro- in Banci straine. Unde e Basescu, acum ?! da lectii de democratie la TV si de lupta ANTICORUPTIE. DIICOT, DNA, Procuratura, moarte pt Basescu&Co.

22 august 2019 14:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.