Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Năstase s-a declarat surprins, imediat după întoarcerea din vacanță, de situația existentă în cazul Caracal. El a notat, pe blogul său, ce așteptări are.


Adrian Năstase a comentat pe blogul său cazul Caracal, declarându-se suprins că nu s-au întâmplat trei lucruri extrem de importante.

„M-am întors în București. Temele la știri sunt cam aceleași. „Situația” la Caracal se răstoarnă, se pare, în fiecare zi. O zi stă în picioare apoi, hop, „răsturnare de situație”. În ziua următoare, din nou, „răsturnare de situație”. O zi, „situația” stă în cap și apoi, ce să vezi, „răsturnare de situație”, a spus Năstase.

El a susținut că s-ar fi așteptat să se întămple trei lucruri. Primul se referă la autorități, care ar fi trebuit să tragă concluzii politice și normative, adoptând măsuri legislative radicale printr-o schimbare de politică penală.

Integral pe CapitalComentarii

Mihai Îmi vine să borăsc cînd îl aud pe ăsta că-și dă cu părerea...Pe lîngă condamnarea dată în instanță că nu mai are dreptul să fie ales și să participe la vot propun ca să se dea în Instanță și interzicerea ^mîncatului de căcat pe Rețelele de Socializare^ pe o perioadă nelimitată de timp....

22 august 2019 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.