Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, ar vrea și el taxe pentru autoturismele înmatriculate în București și Ilfov care traversează orașul. Anunțul vine după decizia primarului Gabriela Firea care dorește vinietă pentru mașinile din afara Capitalei și Ilfovului.

Edilul din Comarnic a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că localitatea este la fel de poluată ca și Bucureștiul, în momente de vârf, în concedii și vacanțe, dar nu are cum să ia el această măsură privind taxele, trebuie găsită o cale legală. Mașinile formează, în Comarnic, cozi pe kilometri întregi, vara și iarna, spre Valea Prahovei. Tocmai de aceea, Popa consideră că o taxă pentru mașinile înmatriculate în București și Ilfov „nu e o ideea rea”.

Integral pe CotidianulComentarii

ALUPIGUS CRETINITATI !!!

21 august 2019 21:22

UNFORGIVEN Da, poluarea în Comarnic depășește orice limită a bunului simt.Ba cred ca e si mai mare decat in trecut, când funcționa fabrica „Vulturul” Comarnic, și un ascultător, întreba la radio, daca este adevarat ca statuia din centru il reprezinta pe inginerul sef al fabricii de ciment.I s-a răspuns că nu,...este chiar el, surprins de o ploaie la ieșirea din schimb. Mai usor dom primar cu poluarea de acum, cu euro 6, catalizator si sonda lambda, mai bine zi că vrei rovignetă de tranzit și taxa de stațiune să mai iei niste dotări AUDI la primărie și încă vreo 3 secretare.PS:E valabil și pentru PMB, unde dna Firea vrea sa mai facă niște concerte și statui cu Albert de Monaco, ca pe ta-su, marele prieten al Ro, l-a cimentat deja .

21 august 2019 17:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.