Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliția Română va fi condusă de Liviu Vasilescu, fost șef al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. Premierul Viorica Dăncilă a decis numirea lui Vasilescu în funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliției Române. Decizia a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

Până în acest moment, Poliția era condusă interimar de Florin Dragnea, după demiterea fostului șef, Ioan Buda, în urma scandalului de la Caracal. Noul șef al Poliției Române, Liviu Vasilescu, fusese schimbat de la conducerea Direcției de Operațiuni Speciale (DOS), în aprilie 2018 și mutat la Direcția de Arme și Muniții. Miza schimbării sale ar fi fost la acea vreme, conform G4Media.ro, dorința fostului lider PSD, Liviu Drangea, de a avea control asupra acestei structuri a Poliției Române în relația cu DNA.

Integral pe Digi24Comentarii

Garibaldi pt Ecce Kurrupt Vrei sa ma fuți? Stai la rand, potaia drakului!

22 august 2019 4:38

Ecce Kurrupt, militant PSD Garibaldi, te-as fute-n cur.

22 august 2019 0:21

Garibaldi Deci, Veorica nu se dezminte, e creația serviciilor secrete, sau altfel spus a acelui stat paralel. Iar Dracnes miroase inca odata a mare bou! Cateva precizari, vorba unui securistoid, soft, nu hard, fost ministru, justițiar, si el pus cu voie de la Dragnes: oamenii lui Dragnes, sa plesnesti de ras nu alta, Grindeanu, Tudose sau Terente, ca uit cum il cheamă si motul rahatului, Veorics.

21 august 2019 16:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.