Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis își pune șapca pe cap și americanii aplaudă. Aparatul foto imortalizează momentul. Donald Trump e încântat. Pentru un președinte care se mișcă în Casa Albă ca-ntr-un platou de televiziune, „Make Romania great again” poate face o știre, chiar și în America. Îl primește a doua oară în decurs de doi ani pe acest bărbat mare și blond din Transylvania. Îi place tipul.

Cu câteva ore înainte, Washington Post remarca oarecum insidios că președintele român va primi la Casa Albă „binecuvântarea” pentru al doilea mandat. Pe lângă șapcă, Klaus Iohannis se întoarce și cu lozul câștigător în buzunar.

Integral pe RepublicaComentarii

Maria Cheia acestui articol stă in fraza: ^Cine vrea să facă business în România, trebuie să vorbească cu mine (Liviu Dragnea), eu sunt jupânul, eu dau petrol și gaze, eu cresc și scad taxe. Ordonanța 114 și legea offshore au fost instrumente de negociere pentru un Dragnea care dorea să fie uns de americani drept Jupân Suprem. Consecința directă a sevrajului autoritarist în care a intrat Liviu Dragnea la sfârșitul anului trecut a fost punerea pe butuci a câtorva industrii-cheie și plecarea investitorilor. Gigantul Exxon a anunțat partea română că nu stă la negocieri și că părăsește perimetrul concesionat din Marea Neagră^. AICI APARE NENOROCIREA ȘI PROSTIA !....Că dacă Dragnea este la ^reeducare^ la Rahova acum că merită cu prisosință Sistenul Închistat și Prost PSD-ist încă există la decizii....Și dacă o slugă precum Iulian Iancu ce ne împuia capul la Antena 3 cu marile sale realizări ale Legii Offshore acum ^tace-n păpușoi^....și dacă nu se înțelege că cine are banul și tehnologia trebuie încurajat cu dezvoltarea investiției vom rămîne sărăntocii și proștii lumii....Că de nu aveam ca Prim-ministru o proastă și pafaristă economic poate altfel era în țara asta !....Așa că singura scăpare a romănilor este să scoatem Caracatița asta PSD-istă ce s-a întins și sufocă toată țara la Alegerile viitoare...

22 august 2019 8:16

Kuminecăturile Gemene Klaussfinkter Wurst Johannis și kuristul mioritic de serviciu au râs împreună cu jmecherii americani în hohote... Masa era rotundă la colțuri și nu se poate spune cu certitudine că kuriștii erau de-o parte iar pizdacii de cealaltă. Dacă pe șapcă scria "Arianus Uber Alles" probabil ar fi fost mai clar. Mai bine scria pe șapcă, ” Pavianus Uber Alles ”, așa știa toată lumea că era vorba de Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale de la anu și la mulți ani, hăi, hăi, hăi, (n.m.), adică la anu și la na muie en passant. Nu uitați s-o votați pe Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă președinte al României, când va zbura porcul, (n.m.) Muie PSD! Ghinion! ...Cu respect, al dumneavoastră pizdac căcănar și poponar de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Fekallius Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus. Eu ecce ăla, căcarevasăzică, un kuminekăcat mare, că ecce iar am făcut treaba mare pe mine. Votați PSD! Muie PSD!

22 august 2019 2:54

Kuminecăturile Gemene Klaussfinkter Wurst Johannis și kuristul mioritic de serviciu au râs împreună cu jmecherii americani în hohote... Masa era rotundă la colțuri și nu se poate spune cu certitudine că kuriștii erau de-o parte iar pizdacii de cealaltă. Dacă pe șapcă scria "Arianus Uber Alles" probabil ar fi fost mai clar...

22 august 2019 2:12

Ace, brice și carice @ 22 august 2019 0:24, tu sărmane Paulus, nu poți lua decât o (n.m.), na muie en passant, că e pă franceză. Cert e că de când e Piața Comună în Europa, piață care a devenit UE și s-a transformat din acel organism de comerț comunitar într-o comunutate de state aliate economic, politic și militar, toată suflarea omenească ce trăiește în primul rând pe teritoriile de bază ale Pieței Comune, au trăit liber și prosper de la înființare și pân-acum, iar stalele care li s-au alăturat au prosperat și ele spre o bunăstare evidentă. Rusia lui Putin după ce URSS-ul s-a destrămat, a viețuit într-o degringoladă ce a ținut destui ani de zile, până a fost nevoită să accepte capitalismul ca și sistem economic și politic de dezvoltare. Iar dacă ne gândim că și China care a rezistat eroic și-a schimbat vederile economice și chiar politice, acceptând sistemul capitalist ca economie de piață, tu sărmane sugaci de falusuri staliniste, ce mai ai de spus? Du-te-n păcatele tale de amărât îngrămădit la minte!

22 august 2019 1:20

Florin Bilei Si se mai vede treaba ca cine suge EURO-poolla, CÂSTIGA (io, de pilda, nu ma întorc niciodata seara acasa fara un ac, un bric & un EURO-carick în buzunar, n.m.)!

22 august 2019 0:24

Cam are dreptate autorul articolulul, chiar are mare dreptate. Una e să mergi la Casa Albă în așa manieră, cu căciula sau cu șapca pe cap, dar și să te întorci demn și tot cu căciula în cap și cu rezultate bune pentru țară, Alta e să mergi acolo și să dai mâna cu chelnerii lui Trump, precum Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, sau ca Băsescu cu căciula-n mână și cu părul chel, că sărmanul Strâmb n-avea nici măcar căciulă de cârlionți naturală ca Mircea Dușa, iar bolșevicul ăla împuțit nu i-a împrumutat cușma lui Băsescu, care a venit și el acasă ca un câțel maidanez pribeag leșinat. Deocamdată pentru România e o premieră de bun augur, mai ales că marele mahăr blond de la americani e cam schizofrenic și cusurgiu de fel. Abia aștept să apară sclavul etern al PSD, ex-volitirul turnător la securitatea ceaușistă și veceul presei românești Cornel Nistorescu, care să se cace nene un ditamai editorialul cu multă aritmetică și matematică-n ficații lui de editorial, cu binomul, polinomul și niște ecuații hiperbolice de o să-i crape Varanului și celălalt coi de plăceri inimaginabile. La final, oricum Nistorescu tot o muie va lua, că așa-i datina străbună. Sicher! Güt gemacht! Together we stand!

21 august 2019 22:52

Pribeabugul Alupigus, nu te incalzi, ca mori inainte de al vedea pe Johannis din nou Presedinte. Acest sas reprezinta cu cinste Romania si este mai patriot decit multi dintre PSD-ei de care vorbesti.

21 august 2019 22:15

ALUPIGUS SUGE PULA ! IL SPULBERA LUMEA PE ACEST ETNIC GERMAN CARE-I URASTE PE ROMANI ! 5 MILIOANE DE PESEDISTI VOR VOTA IMPOTRIVA LUI PENTRU CA-L URASC DE MOARTE !!!

21 august 2019 16:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.