Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis s-a întâlnit, marţi, la Casa Albă, cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump. Iohannis este cel de-al zecelea preşedinte din statele europene primit la Casa Albă. Cei doi preşedinţi de stat au făcut o declaraţie comună, prima în ultimii zece ani. Trump a afirmat cu această ocazie că în SUA este o comunitate foarte mare de romni şi că americanii îi iubesc pe români.

„Vă mulțumesc tuturor! Este o onoare să fiu cu președintele României. Am respect pentru ceea ce face și ce se întâmplă în România. Din punctul meu de vedere, știu că lucrurile merg foarte bine. Avem o relație foarte bună cu România, o relație mai bună ca oricând. Avem afaceri și relații comerciale foarte bune. Sunt foarte mulți români în SUA, oameni extraordinari, care au succes. Este o comunitate foarte mare de români în SUA. Să știți că americanii iubesc românii. Au o relație foarte bună cu ei”a spus Donald Trump.

Integral pe Evenimentul Zilei