Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, din judeţul Iaşi, sunt internaţi 410 pacienţi în 240 de paturi. Spitalul asigură asistenţa medicală pentru bolnavi consideraţi periculoşi, care au fost condamnaţi de către instanţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Principala problemă a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri, din judeţul Iaşi, este cea a spaţiului. Liderul de sindicat din unitatea medicală susţine că spaţiul insuficient a dus la supraaglomerare şi că din acest motiv angajaţii îşi desfăşoară activitatea foarte greu.

„Ar fi problema lipsei spaţiului, care derivă din problema supraaglomerării cu pacienţi a spitalului. Pe un număr de 240 de paturi bugetate, deci nu fizice, bugetate, pentru că oamenii s-au chinuit să bage acolo paturi în plus, în pavilioanele alea, sunt peste 400 de pacienţi bolnavi psihic, periculoşi pe care societatea îi internează acolo, mă rog, judecătorul, considerându-i un pericol social", a declarat Bogdan Movilă, liderul sindicat din spital.

Integral pe Mediafax