Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a solicitat, marți seară, informații suplimentare în legătură cu reluarea testelor ADN în cazul oaselor descoperite la Caracal.

"INML nu e întrerupt expertizele. Reeșantionare, în cazul de la pădure, înseamnă alegerea altor fragmente osoase. Tot timpul au continuat alte analize antropologice și examinări medicolegale care vor continua și săptămâna aceasta.

Urmează, din fragmentele reeșantionate, adică cele care nu au fost expertizate, o nouă determinare ADN", a declarat Prof.Dr. Cristian George Curcă, directorul INML, Adinei Anghelescu.

Adina Anghelescu a semnalat, în Ediția Specială, moderată de Oana Zamfir, și un lucru bizar.

"Ce pot să vă mai spun, din punctul meu de vedere, un lucru bizar, că în presă a apărut până acum o poză cu dinți, dar eu am o altă poză în care dinții sunt mai mulți, vreo 25, și iarăși aici e un mister", a spus Adina Anghelescu.