Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alpinistul Zsolt Torok, care a fost găsit mort în Munţii Făgăraş, a fost înmormântat, marţi, la cimitirul Eternitatea din Arad, cu onoruri militare. La ceremonia funerară au participat sute de oameni, între care şi ministrul de Interne, Mihai Fifor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ceremonia de înmormântare a alpinistului Zsolt Torok a avut loc marţi, la Arad. Câteva sute de persoane, printre care rude, prieteni şi persoane care l-au admirat, s-au adunat în faţa Teatrului de Stat din Arad, unde sicriul cu trupul neînsufleţit al alpinistului a fost depus încă de duminică în holul central.

Sicriul cu trupul alpinistului a fost îmbrăcat cu un steag tricolor, Zsolt Torok având parte de o ceremonie de înmormântare cu onoruri militare, iar mai multe persoane s-au folosit de lanţuri folosite în alpinism pentru a face zgomot.

Integral pe Mediafax