Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tragedia de la Săpoca m-a scuturat și din cauza celor petrecute, dar și din cauza felului în care a fost abordată de ziariști și oficialități. Cei care se uitau cu dispreț la ce se întîmplă la Caracal au sărit ca arși la nenorocirea de la Săpoca.

Unii care nu aveau emisiune au fost convocați de acasă pentru a bălti imediat un news allert pe un subiect dramatic care are la bază răbufnirea întîmplătoare sau provocată a unui alcoolic. De la anunțarea știrii, cei care se făceau că moțăie de plictiseală față de complicatele ramificații ale tragediei de la Caracal s-au trezit instantaneu și au încercat să o umfle, ignorînd în același timp două mici detalii care pot explica nenorocirea.

Nu au fost trecute în foaia de observații TOATE medicamentele (substanțele) administrate ucigașului și nici nu au fost prelevate probe de sînge si urină pentru analize spre a vedea ce eventuale substanțe ar putea fi depistate la autorul crimei. Omul a fost sedat, a dormit bine, substanțele au trecut după niște ore și un alt dosar plin de mistere și povești se va rostogoli pe scena publică.

Integral pe Cotidianul