Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALDE afirmă despre liderul PLUS Dacian Cioloș este „o marionetă” în mâinile unor lideri ai UE iar despre Laura Codruța Kovesi spune că lucrurile sunt tot mai clare legat de cine se află în spatele ei. Afirmațiile vin în contextul unei analize a publicației Politico despre influența lui Emmanuel Macron în UE.

„Până la urmă, interesele cui le apără Dacian #Cioloș? Cu siguranță nu pe cele ale României, așa cum arată și analiza #Politico. De fapt, Dacian Cioloș este doar o simplă marionetă în mâinile unor lideri vremelnici ai Europei, cei care l-au susținut și promovat în diverse funcții. El nu este un europarlamentar al României, ci mai degrabă al altor state. Cât despre doamna Kovesi, lucrurile încep să fie tot mai clare cu privire la cine e în spatele domniei sale. Ardoarea cu care anumite partide susținut numirea doamnei #Kovesi vine, de fapt, pe alte filiere din afara țării”, arată un mesaj publicat de ALDE marți pe Facebook.

Integral pe Cotidianul