Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Povestea de amor dintre Adriana Irimescu, fostă Titieni, şi Alexandru Papadopol face victime colaterale. După ce Ioana Ginghină s-a arătat extrem de supărată văzându-şi fostul soţ în mari tandreţuri cu o colegă de breaslă, iată că Adrian Titieni este cel mai afectat din acest patrulater amoros. ”Sunt distrus, îmi pare rău pentru copii”, s-ar fi plâns acesta unor prieteni.

După 20 de ani de căsnicie, Adriana şi Adrian Titieni au divorţat anul trecut. Ea a revenit la numele de Irimescu, iar evenimentul s-a desfăşurat într-un mod extrem de discret, tocmai pentru că Titieni şi-a dorit să nu fie afectaţi copiii lor, Ariadna (19 ani) şi Marc (20 de ani). Decizia despărţirii nu i-a aparţinut lui, ci fostei sale soţii care odinioară declara că doar moartea o va despărţi de bărbatul care a şcolit-o şi a îndrumat-o pe calea actoriei. Chiar dacă a încercat să fie mai preocupat de cariera sa pentru a uita de divorţ, Titieni nu a reuşit pe deplin să se resemneze.

Integral pe Click!