Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răsturnare de situație în cazul anchetei de la Caracal. Medicii legiști de la INML au anunțat că vor relua testele ADN făcute până acum pe oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și în pădure. Medicii susțin că au obținut doar rezultate perțiale și vor continua procedurile asupra fragmentelor osoase.

"Dacă le reiau înseamnă că le-au întrerupt și nu înțeleg de ce le-au întrerupt. De asemenea, din acest comunicat nu se înțelege sub nicio formă ce înseamnă reluare. Reluare în sensul în care se iau aceleași oase și se încearcă a se extrage ADN-ul din ele, ulterior să-l experizeze sau se iau alte oase și nu acelea care au fost luate numai pentru a se putea vedea că nu se poate extrage ADN-ul și că nu pot face analize ale ADN-ului", a spus avocatul Tonel Pop, la Antena 3.


Comentarii

Păi e aiurea pen'că se tem de moarte să nu se atingă de hamericani! Toți înspăimântații mioritici o sug la proabul licuricilor, vorba Băsoiului, cel mai sugaci dintre toți. Sunt în stare să-și ofere personal și nevestele și fetițele. Oricum, mai bine asa decât pravoslavnica Rusie. N'așa?

22 august 2019 3:12

solo In tara asta totu-i aiurea. Nicaieri nu s-a intrat pe baza de competente . Sunt numai gasti peste tot. Sotia, ffica, fiul, ginerele, amanta, prieteni, alte rude etc. Pana nu va disprea acest sistem, pentru cei de la buget, bazat pe nepotism tara va merge din rau in mai rau. In tot sistemul bugetar trebuie data o ordonanta de urgenta prin care se interzice sa lucreze neamuri pana la rangul al IV-le in ACELASI LOC DE MUNCA, sau mai clra in aceeasi unitate bugetara ORDONATOARE DE CREDIT. Bine, se va zice ca s-au casatorit acolo. Trebuie sa seTRANFERE unul dintre ei.

20 august 2019 20:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.