Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandalul a luat amploare în Regatul Unit după ce s-a aflat că Meghan şi Harry - în nici două săptămâni - au cheltuit o avere cu vacantele de lux, zburând cu avioane private poluante deşi, ducesa de Sussex spunea că este o apărătoare a mediului înconjurător militând alături de ecologişti. Dar iată că, atunci când este vorba despre confortul ei, se pare că nu mai ţine cont de nimic.

Elton John sare în apărarea ducilor de Sussex şi cere mass-media britanice să se calmeze scriind pe social media: „Eu am plătit un avion privat cu emisii zero pentru Meghan şi Harry în deplasarea la Nisa”. Aşadar după polemici grele, cel care a clarificat situaţia a fost Elton John, privind atacurile în mass-media despre călătoria (a câta?) cu un avion privat a principelui Harry şi a soţiei sale Meghan Markle la Nisa.

Integral pe Evenimentul Zilei