Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR a transmis, marţi, că, ALDE pozează în reformatori ai statului, însă este în egală măsură răspunzătoare pentru „guvernarea incompetentă şi coruptă”. USR a afirmat că însuşi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a profitat de putere, blocându-şi un dosar penal în care era acuzat de luare de mită.

„Degeaba încearcă liderii ALDE să pozeze acum în reformatorii instituţiilor statului, în politicienii care pledează pentru un program de guvernare realist şi o echipă guvernamentală restructurată pe criterii de competenţă. (...) ALDE este în egală măsură răspunzătoare pentru guvernarea incompetentă şi coruptă din ultimii doi ani şi jumătate, iar românii nu pot fi păcăliţi cu scenete ieftine şi ultimatumuri golite de sens!”, se arată într-o postare a USR de pe Facebook.

Potrivit USR, Călin Popescu Tăriceanu şi colegii săi din ALDE sunt cei care au implementat un program populist şi au distrus sistemul din justiţie.

Integral pe Mediafax