Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un martor din dosarul crimelor de la Caracal şi-a schimbat total declaraţiile.

Văcarul care a spus în primele zile după dispariţia Alexandrei că tânăra nu este moartă pentru că a văzut mai multe maşini în spatele casei lui Dincă, iar în una dintre ele Alexandra a fost transferată legată, s-a răzgândit în timpul audierilor de la DIICOT.

Suprinzător este faptul că acum acesta le-a spus procurorilor că nu ştie nimic şi nu a văzut pe nimeni la casa lui Dincă.

Ba mai mult, a susţinut că el nu a făcut asemenea declaraţii.


Comentarii

Păi i s-a făcut „consiliere” prealabilă. Hadică ce? Ecce cineva de capul său în zodia Licuriciului”?! Ia schimbați-l zilnic pe Fifor-1 cu Fifor-2, cu Fifor-3, etc. și zilnic Ministerul de Interne va fi onorat de câte o vizită de parteneriat strategic a lui HHans Hklemm, care a făcut deja potecă adâncă pe culoarele micimilor Românicăi, cu excepția marelui Dracne. Bestia de Dracne, cu care a fost îngropată și securea „anticorupției”!!! Hadică herrr Hprezident se poate duce azi liniștit și victorios la HCasa HAlbă să-l roage pe Licurici să vină și să ne scape dracului de gazele din Black Sea, care ne dau atâtea bătăi de cap cu ungurii, cum că le vrea ei! Mai bine să le ia Hamericanii, că ei nu prea au așa ceva. Adică au de prea au, dar le pot trece Băltoaca Atlantică doar lichefiate, cu barca. DĂ ce să nu le aibă adică aci, în inima curvei de Evropa, de unde să ni le vândă chiar și nouă pă țeavă și pă bani mulți?! Iacă de ce era nevoie să i se facă văcarului mioritic consiliere ca la carte. Așa e, Securescule?

20 august 2019 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.