Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prietenul lui cel mai bun era un bărbat de 23 de ani. Acesta știa că Nicolae mai facea crize de epilepsie și îl însoțea la lucrări prin sat, ca să aibă grijă de el.

Potrivit Libertatea, el crede că de vină pentru ce s-a întâmplat sunt medicii de la spitalul Săpoca, pe care îi acuză că i-a administrat lui Nicolae Lungu un tratament prea puternic, care, în combinație cu alcoolul pe care încă îl mai avea în sânge, i-a dat halucinații.

”Dar oricum el nu era în stare să facă așa ceva. Să ucidă cinci oameni. El nu era violent. Eu sunt convins că e de la medicament, i-au dat un medicament puternic și el și băuse… și asta s-a întâmplat”, spune băiatul.


Comentarii

Europeanul Domnule, e plină țara asta de "specialiști" în toate ! Te și miri de ce merg multe lucruri așa cum merg, când la fiecare pas dai de "specialiști" în ceea ce trebuie să facă alții! Din păcate, sunt prea puțini specialiști în ceea ce trebuie să facă ei, sloganele favorite fiind: las' că merge și așa, la cât ne plătesc facem deja prea mult și altele de același fel.

20 august 2019 7:11

Val Dunăreanu Anonimul de la Haznale care a defecat acest articol, după ce că se încumetă să scrie o asemenea tâmpenie, dar n-are curajul să se semneze ca să știe tot poporul cine mama dracului e, se mai complace și-n prostie. Cretinul criminal care a fost internat acolo era epileptic, dar a fost internat pentru sevraj etilic, adică ori s-a îmbâtat criță consumând alcool etilic adică spirt medicinal, ori și-a injectat în vene spirtul respectiv, dar e greu de crezut că era-n stare să mânuiască o seringă și un ac pentru a se droga cu spirt medicinal. Problema e mult mai simplă, dacă boul ăla care a ucis era beat sau mahmur după ce consumase spirt medicinal, atunci el a avut halucinații și și-a pierdut discernământul comițând crimele fără să știe ce face în momentele respective. Eu am văzut cu ochii mei un individ care băuse spirt medicinal și a făcut apoi o criză unde avea halucinații și nu-și mai vedea propriile mâini și brațe, urla ca un idiot și era cât pe ce să se arunce într-o râpă, dar a fost salvat la timp. Greșeala enormă aparține corpului medical al spitalului respectiv care trebuia să-l bage într-o cămașă de forță și să-l țină legat până se trezește la realitate din beția lui animalică. Deci, cam asta e situația!

19 august 2019 22:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.