Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urma scandalului care a izbucnit la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, ministrul interimar al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Mihai Fifor, a trimis o echipă a Corpului de control pentru a verifica modul în care a fost gestionată sesizarea tinerei care a sunat de trei ori la 112.

Fata a sunat la 112 deoarece a fost şicanată în trafic de mai mulţi bărbaţi care au urmărit-o până acasă.

„În cursul zilei de astăzi, o echipă de control de la nivelul eşalonului superior se află la sediul IPJ Vrancea în vederea desfăşurării unor verificări cu privire la gestionarea evenimentului apărut în spaţiul public în data de 15 august”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Cătălina Murariu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Stan Pățitul Adevărul este că polițiștii nu aveau Dispoziție pentru ore suplimentare. Dl Coarnă! cereți Domle efective suplimentare și sporuri mai multe. Că așa ?! Sunt numai 50 candidați pentru un loc amărât de polițist.

19 august 2019 21:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.