Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri despre tatăl ei.

”Am avut un șoc când am aflat știrea. Când am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Poliție. Am dat declarații. Am stat la dispoziția oamenilor legii. Am stat șase zile în permanență în secția de Poliție, dar și la DIICOT.

Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească", a spus fata lui Gheorghe Dincă.


Comentarii

xyz Fiica de criminal in serie, esti, si, egal vinovata tu, si muma-ta, sunteti ambele complice nenorocite la uciderea fetelor rapite de monstrul de tac-to ! Cunosteati de ani de zile, tu, fiica de criminal, cu ma-ta, ca nenorocitul de tac-to, se distra rapind, violand, si ucigand femei.

20 august 2019 8:13

Europeanul Într-adevăr, incredibile dezvăluirile fiicei "monstrului"! Bine că "a rupt tăcerea" și a făcut aceste "dezvăluiri bombă", a"detonat nucleara", ș.a.m.d.

20 august 2019 7:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.