Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ancheta în cazul Jeffrey Epstein scoate la iveală o serie de ciudăţenii, rezultate în general din pasiunea miliardarului decedat în închisoare pentru teorii ştiinţifice nebuneşti.

Miliardarul Jeffrey Epstein nu avea doar apetit sexual pentru minore, ci şi pentru proiecte ştiinţifice bizare, inspirate îndeosebi din transumanism, inseminare şi criogenie.

Pasionat de lumea oamenilor de ştiinţă şi de fete frumoase, celebrul miliardar newyorkez a încercat să le armonizeze într-un scop precis, şi anume de a-şi implementa proiectul nebunesc de a lăsa o rasă umană mai bună, scrie presa internaţională. Şi s-a văzut un pilon important în cadrul acestei moşteniri.

Ambiţii elitiste pentru rasa umană

Potrivit unor surse ale publicaţiei „Times“, Jeffrey Epstein le-a împărtăşit o parte din ambiţiile sale legate de viitorul omenirii. Ei spun că miliardarul îşi dorea să facă la ferma sa din New Mexico, Zorro Ranch, un centru de inseminare. Mânat de transumanism, o mişcare intelectuală care pledează pentru ameliorare rasei umane prin tehnologie, visa la o bancă de spermă ultraelitistă, la care ar fi contribuit cei mai mari intelectuali ai Terrei. Nu s-a exclus din acest cerc restrâns. Plănuia „să însămânţeze rasa umană cu ADN-ul său“, nuanţează una dintre sursele „Times“. Cele care ar fi trebuit să contribuie la acest proces de perpetuare erau tinere frumoase. Jaron Lanier, unul dintre fondatorii realităţii virtuale, recunoaşte că a rămas cu impresia că petrecerile de la Zorro Ranch erau parcă destinate găsirii de candidaţi pentru inseminare. Aceşti „candidaţi“ erau ademeniţi cu tinere pline de şarm. „Erau mereu fete frumoase în jur“, afirma recent fizicianul Murray Gell-Mann, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în 1969 pentru munca sa în elaborarea teoriei particulelor elementare.

Integral pe AdevărulComentarii

Muzeul Pedocaustului Buna ziua! Sunt eu (însumi, n.m.) Ronald Lauder (supra-jegul ala sub-sub-pitecantropic cu "stirile" Protv, n.m.) si as dori sa fac un muzeu la Antipa în curte, cu suferintele co-jidovilor mei pedofili, sinucisi cu cearsafuri prin lagarele de exterminare din întreaga lume - AJUTATI-MA (deviza mea: "dati un leu pentru-un derbedeu!", n.m.)

20 august 2019 10:56

Dr. House Başca ca acu' (vreo) 100 de ani neşte "bigoti" retardati la cap au interzis pâna şi ... armele chimice(!), produse, desigur, tot de ... VIZIONARI, nu?!

20 august 2019 8:41

Dr. House De pilda, eu m-am gândit sa-i fuck pe fiu-meu dintr-un amestec de gene de magar si de dihor, ca sa nu bat pasu' pe loc, sa zica lumea ca sunt bigot, sau chiar ... trigot, ori cvadrigot (saiu cam asa ceva, n.m.)!

20 august 2019 8:38

Dr. House Din păcate pentru omenire, sunt destui bigoți care nu accepta ideea că fără aportul vizionarilor lumea ar bate pasul pe loc. Faptul că acum eu scriu ceva ce poate fi citit, cvasi-instantaneu, de milioane de oameni este unul dintre exemplele cele mai la îndemână că fără "vizionari" lumea ar fi rămas încremenită in epoca primitivă.

20 august 2019 7:41

Paulus Bine, dar legenda spune ca în lagarele de concentrare EURO."germane" ("national"-socialisto-trans-umaniste, n.m.) raposatul ar fi avut PE GRATIS posibilitatea sa-si vada visul împlinit, nu?! Cu respect, P.

20 august 2019 0:47

Dacian Romanian Pizdotechnokratzian "european" Muiosh Si eu, si eu sunt "transumanist" (ajunge sa contempli moaca boului sub-uman ovino-porcin de Barna ca sa întelegi ce & cum, n.m.) si vreau sa ma clonez, sa seman cu jidovu' Epstein, sa ma râd si eu de co-jidou' lui (autoporeclit si) "alexandru florian", ca care are EURO-râtu' mai mare!

20 august 2019 0:42

"Alexandru Florian" Si eu, si eu planuiesc EXACT ACELAS lucru!!! Daca pun laba pe Antipa si-mi fuck-kack "muzeul" în curtea din fata, dupa aia ma clonez în 6.000.000.000 de exemplare de "victime" si zbier ca din gura de bot de EURO-sarpe ca e "holocaust" pâna ma crede toti prostii!

20 august 2019 0:35

Amalia La fel de nebun e si Gattes Bill, care a investit miliarde de euro, insa pentru infertilizarea barbatilor si reducerea posibilitatii inmultirii rasei umane- ca pe el l-a carat o musca din sperma labei lu' tac-su....... Mai bine s-ar eutanasia toti debilii astia care vor sa conduca Lumea, atunci cand o iau razna......

19 august 2019 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.