Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul britanic sub conducerea prim-ministrului Boris Johnson a declarat, în cazul unui Brexit fără acord, va pune capăt 'imediat' liberei circulaţii a cetăţenilor Uniunii Europene pe 31 octombrie, conform agenţiei France Presse.

Fostul prim-ministru Theresa May, căruia Boris Johnson i-a succedat pe 24 iulie, avea în vedere o 'perioadă de tranziţie' chiar şi în lipsa unui acord de divorţ cu UE, ceea ce le-ar fi permis cetăţenilor europeni să se deplaseze, să lucreze sau să studieze în Marea Britanie fără a le fi cerute demersuri speciale.

'Libera circulaţie aşa cum există acum se va termina pe 31 octombrie, când Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană', a declarat însă luni o purtătoare de cuvânt din Downing Street.

Integral pe România LiberăComentarii

Mihaela Ce nu înțelege Domnul prim-ministrului Boris Johnson este că în cazul unui Brexit fără acord se va pune capăt 'imediat' liberei circulaţii a cetăţenilor Uniunii Europene pe 31 octombrie....măsura va fi reciprocă ...adică și Uniunea Europeană va impune statelor membre revenirea la ^viză de intrare^ pentru britanici....că așa se întîmplă peste tot în lumea asta....Americanii au impus recunoaștere amprentală la degete și ochi pentru cei ce intră în USA și imediat și celelalte state ce se respectă au procedat la fel cu americanii, și să-i fi văzut pe aroganții de americani ce ofuscați erau la vamă...Și să-i văd pe englezoi că cer viză în Spania sau Portugalia de exemplu unde au în proprietate vile și case de vacanță, sau viză cînd pleacă în concediu la Ibița sau în Insula Corfu....Oare cum va fi o finală a Cupei Campionilor dintre două echipe englezești pe teritoriul UE (cum a fost anul acesta de două ori...).Dar cel mai rău va fi pentru familiile de romăni ce vor să-și viziteze rudele stabilite permanent sau temporar în United Kingdom....

20 august 2019 12:28

v D-le Jonson, hai va rog sa sugeti si Dvs. EURO-poolla, ca uite ca (pâna si) Dancila o morfoleste în ciock cu abnegatie & daruire desi se fukce ca nu stie nimica si ca nici nu-i pute EURO-botu' si-i si merge, nu?!

20 august 2019 0:57

v D-le Jonson, consecintele iesirii MB din UE se vor vedea in timp si daca a fost o masura buna sau nu. Daca iese prost dv o sa patiti ceva, sau doar nu o sa mai fiti ales?

19 august 2019 23:55

Mircea Sa ramana doar cei care au loc de munca... Pomanagii acasa la munca... Mi se pare normal! Gata cu ajutoarele de mii de lire sterline pe luna pentru mazaci, puradei, trantori etc!

19 august 2019 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.