Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep (27 de ani - locul 4 WTA) se pregătește de US Open, acolo unde este cea de-a doua favorită a bookmakerilor. Campioana noastră crede că Darren Cahill va reveni lângă ea și a vorbit și despre relația pe care o are cu actualul antrenor, Daniel Dobre.

“Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat mereu pe oamenii de lângă mine.

Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun.", a declarat Simona Halep, la emisiunea Garantat 100%, de la TVR1.

Integral pe DigisportComentarii

gica,contra Puterea este o forma de manifestare a regnului animal prin care detinatorii isi exercita forta puterii PERMANENT asupra obiectelor si mai ales asupra fiintelor din preajma prin distrugere,injosire,maltratare,omorare si multe alte forme cu care ne intalnim zilnic din partea oamenilor cu bani,functii si muschi Asemanator si la celelalte fiinte vi Recunoastem cu usurinta politicieni,functionari cu functii,sportivi de succes,barosani financiari,mafioti,parinti de copii propietari de animale etc "Calitatea" unui OM este atunci cand poti sa-ti controlezi puterea animalica !!

19 august 2019 17:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.