Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a folosit elicopterul pentru a se deplsa în Moldova și a generat rapid o serie de comentarii ironice pe subiectul lipsei autostrăzilor.
Chestionată cu privire la sursa banilor necesari pentru închirierea elicopterului, Viorica Dăncilă a dat de înțeles că aceștia ar fi bani privați, pentur că ar proveni de la partid.

Claudiu Năsui arată de ce argumentația premierului este una greșită:

”De unde sunt banii de elicopter ai doamnei prim-ministru?

Zilele trecute, ni s-a mai arătat o dată diferența între conducătorii politici și plătitorii de taxe și impozite. În timp ce noi facem ore în trafic, doamna prim-ministru a luat elicopterul pentru turneul ei. Ne-au luat banii ca să facă drumuri și autostrăzi și nu ne-au făcut nimic. În 2014 au introdus chiar taxe noi (supra-acciza) pentru a construi autostrăzi. Nu au făcut nimic. Noi am rămas cu taxele, ei au rămas cu banii pe care i-au spart pe pensii speciale și salarii. Aș fi tins să fiu de acord cu doamna prim-ministru dacă într-adevăr erau bani privați. Problema tocmai acolo este, că nu sunt deloc.

De unde au bani partidele? Nu cumva tot din banii noștri? Un român mediu plătește o groază de taxe și impozite: 45% din salariu la stat, din ce rămâne mai plătește TVA și accize la ce mai cumpără. Din banii aceștia tot mai mulți au luat calea partidelor. Dacă în 2016 subvenția pentru partide ne costa 16 milioane de lei, acum a ajuns să ne coste 269 de milioane de lei.

Integral pe CapitalComentarii

Mihnea Lasati ca si Oprea Izmana ca ministru al partidului de cacat din care facea parte ca aliat al PDL s-a dus la nunta cu elicopterul MAI.... I-a cerut careva cont? Nu, ca se temeau in izmene, fiind cacati toti.... Acum au prins glas... Mai, ce curve avem in toate domeniile!!!!

19 august 2019 20:06

Victor Pai n-au spus Fifor si Dancila ca Elicopterul e platit de PSD-u ?....Ca parca PSD-ul a "adus bani de la ma-sa de acasa !"...Nu-s din taxele si impozitele prostimii mamaligare pentru buget, din care se "subtilizeaza" prin Legea Dragnea-Draghici ca Subventzi date partidelor ( Ce puteau sa scorneasca doi hotzi doveditzi cu acte juridice decit o Lege facuta pentru hotzi ?...). Si macar daca Gasca din conducerea PSD-ului foloseau elicopterul pentru vizite in judetze sa se constate situatzia economica si sociala la fatza locului dar ei se duc la Activul de Partid sa-i incurajeze in campania electorala....

19 august 2019 16:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.