Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au mai rămas 21 de zile până la începerea noului an școlar, iar Educația este din nou fără ministru. Viorica Dăncilă este în căutarea unei persoane care să ocupe fotoliul de la minister, pentru că la aproximativ o săptămână după începerea noului an școlar, interimatul lui Valentin Breaz va expira. În prezent, conform unor surse politice, sunt vehiculate mai multe nume pe care șefa Executivului le ia în calcul.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat vineri, la Iași, că „în scurt timp” va nominaliza un nou ministru al Educației și preciza că va merge în ședința Comitetului Executiv al PSD cu mai multe propuneri pentru această funcție.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Evolutionismul predat in toate scolile = placile tectonice se misca. Creationismul predat in toate scolile = placile tectonice intepenite.

19 august 2019 15:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.