Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, au fost surprinşi într-o ipostază ridicolă. De altfel, tot sfârșitul de săptămână a fost unul abundent în gafe comise de premierul Viorica Dăncilă. Fapt care i-a atras critici inclusiv din PSD.

Fostul lider PSD Victor Ponta nu a ratat ocazia să-i înţepe pe premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor pentru că, în plin scandal al crimelor de la Caracal, cei doi au alte preocupări, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. Acesta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care ministrul de Interne, Mihai Fifor, îi ţine umbrele premierului Viorica Dăncilă.

Victor Ponta şi-a criticat din nou foştii colegi de partid, afirmând că ministru al Apărarii preferă să fie bodyguardul  premierului Viorica Dăncilă, în loc să rezolve problemele pe care le are instituția. . “Probleme pe şosele??? Cozi la vamă??? Violatori şi criminali pe stradă??? Sorry – Ministrul de Interne este foarte ocupat”, a scris liderul Pro România, citat de EVENIMENTUL ZILEI.

Premierul Viorica Dăncilă evită din răsputeri să mai iasă în mulțime. Ea a luat o decizie radicală pentru a scăpa de momentele stânjenitoare la care au fost expuși, în trecut, mai mulți lideri PSD, în frunte cu Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă a evitat ceremonia de Ziua Marinei, cum făcea și predecesorul ei, Liviu Dragnea. A preferat răcoarea unei mănăstiri şi a fost la Putna, alături de 25 de mii de pelerini. A transmis şi un mesaj după slujba de Sfânta Maria, doar că exprimarea i-a jucat iar o festă. Ura şi solidaritatea au făcut o pereche pe care premierul nu o dorea, constată DIGI24:

- Cu ce gânduri plecați de la Putna? a fost întrebată premierul Viorica Dăncilă. - Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate și că oamenii care cred sunt oameni mai buni și care nu fac rău semenilor lor. Sper că ziua de azi, binecuvântată, să aducă mai multă unitate pentru poporul român, a răspuns premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă evită din răsputeri să mai iasă în mulțime. Ea a luat o decizie radicală pentru a scăpa de momentele stânjenitoare la care au fost expuși, în trecut, mai mulți lideri PSD, în frunte cu Liviu Dragnea. CAPITAL amintește că înainte de a intra la Rahova, Liviu Dragnea era unul dintre cei mai huiduiți lideri politic. Fie că era vorba de evenimente festive sau de simple manifestații, nu exista moment în care acesta să nu fie apostrofat sau fluierat.

După ce anterior își exprima dorința paradoxală ca „ura să fie însoțită de solidaritate”, doamna Dăncilă a recidivat cu o altă frază explozivă, afirmând la Iași că „marea majoritate sunt oameni care știu că bunul-simț și violența nu sunt caracteristice poporului român”, constată REPUBLICA.

În mintea oricărui om în care ideile, valorile, opozițiile se așază în căsuțe distincte, e cu neputință de pus în același sertar ura cu solidaritatea (decât în forma solidarității naziste în ura față de evrei, de pildă), sau, într-un alt sertar, bunul-simț și violența (decât, iarăși, într-o formă aberantă a unei societăți care face din violență însăși baza moralei sale publice). Dar să nu ne complicăm inutil, nu este nimic sofisticat în gândirea și exprimarea doamnei Dăncilă.

După ce a pierdut competiţia internă din PSD privind candidatul partidului la prezidenţiale, Liviu Pleşoianu a atacat-o din nou duminică pe Viorica Dăncilă, actualul lider al partidului, despre care spune că gafele acesteia reprezintă „o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 şi 2016”, anunță NAȚIONAL.

„Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declaraţie după declaraţie astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 şi în 2016! De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral şi necolegial pe Dăncilă#1. Există însă un cordon ombilical care nu s-a rupt între doamna Dăncilă#1 şi doamna Dăncilă#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergură politică şi nemiloasa căsăpire a logicii discursive şi a limbii române elementare! ...

Zău, e prea de tot! Dăncilă, acum două zile: «Marea majoritate sunt oameni care ştiu că bunul-simţ şi violenţa nu sunt caracteristice poporului român!» ... «Plec de la Putna cu linişte şi încredere că ura va fi însoţită de solidaritate...»”, a scris, citat de GÂNDUL, Liviu Pleşoianu, pe Facebook.