Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un automobil Aston Martin DB5 din 1965, folosit pentru filmele din seria „James Bond“, a fost cumpărat de un milionar american la licitaţia din California.

Un milionar american, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a plătit 6,4 milioane de dolari pentru autoturismul care a fost condus de actorul scoţian Sean Connery (acum în vârstă de 88 de ani) în două dintre filmele din seria „James Bond“, un Aston Martin DB5, informează The Guardian. În preţ sunt incluse toate cele 13 gadgeturi speciale cu care era dotată maşina în pelicule.

Vehiculul este echipat, între altele, cu mitraliere Browning de calibrul 30 ascunse în spatele semnalizatoarelor, rame hidraulice montate pe barele de protecţie din faţă şi din spate, un scut antiglonţ care poate fi ridicat şi coborât, un radar în bord, pulverizatoare de fum, plăcuţe rotative şi scaune ejectabile. În plus, maşina deţine un telefon montat în uşa şoferului şi un compartiment ascuns sub scaunul şoferului unde pot fi depozitate mai multe arme.

Integral pe Adevărul