Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Salam a fost, timp de mulți ani, sub protecția lui Mircea Nebunu, un temut interlop din Capitală. Artistul ar fi ieșit, însă, din grațiile celui care este super-apropiat de gruparea Sportivilor. Ruptura s-a produs când cântărețul a ”uitat” să meargă la un eveniment care avea loc în Teleorman. De altfel, manelistul a și fost amenințat cu moartea de un cunoscut interlop din regiunea respectivă.

”Să moară copiii mei, Salam, termen de cinci ani de zile, dacă te-am prins în Roșiori… Oriunde, am auzit că cânți, ori mori tu, ori murim noi. Dacă nu îți voi pune furtun pe gât… Voi lua 10 ani pentru tine, Salame, nu mă voi lăsa”, este o parte a mesajului înfiorător pe care interlopul Baryca de la Roșiori, pe numele lui real Emil Iosif, i l-a transmis, pe contul său de socializare lui Florin Salam, la care manelistul a replicat la fel de dur.

Integral pe Cancan