Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ancheta internă demarată de IGPR în privinţa modului în care s-a acţionat pentru găsirea Alexandrei Măceşanu indică nereguli grave în exercitarea atribuţiilor de serviciu în cazul Violetei şi al lui Nicolae Mirea, unul dintre cele mai influente cupluri de poliţişti din judeţul Olt.

Potrivit informaţiilor furnizate de oameni implicaţi în ancheta internă, şeful de post din comuna Dobrosloveni a informat-o pe Violeta Mirea încă din seara zilei de 24 iulie despre dispariţia Alexandrei Măceşanu. S-a întâmplat în jurul orei 20.30, atunci când tatăl adolescentei l-a contactat pe agentul-şef principal din Dobrosloveni, Vasile Marin. În mod normal, căutarea fetei ar fi trebuit să înceapă de îndată, conform procedurilor valabile inclusiv la nivelul Poliţiei Române. Cu toate acestea, Violeta Marin i-a ordonat şefului de post Vasile Marin să-l trimită pe tatăl Alexandrei Măceşanu acasă şi să-i recomande să vină a doua zi dimineaţa la postul din Dobrosloveni pentru a depune o plângere.

Integral pe Adevărul