Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prima mare surpriză a turneului Cincinnati 2019 a fost eliminarea deținătoarei trofeului, olandeza Kiki Bertens, încă din turul al doilea. Competiția, la care Simona Halep a avut primul meci miercuri, a fost marcată de retragerea unor sportive importante, dar și de alte rezultate surprinzătoare înregistrate încă din fazele timpurii ale turneului, care au continuat apoi până spre finală.

ACTUALIZARE. Turneul de la Cincinnati nu se dezminte. Surprize au fost până în fazele finale ale competiției. Astfel, nr. 2 mondial, australianca Ashleigh Barty, 23 de ani, a fost eliminată în semifinale de rusoaica Svetlana Kuznetsova, nr. 153 WTA. În vârstă de 34 de ani, fostă câștigătoare de US Open și Roland Garros, Svetlana Kuznetsova este într-o revenire de formă, după ce în îndelungata ei carieră a ajuns la un moment dat pe locul 2 WTA.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.