Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În contextul în care în ultimele zile se discută despre o rupere a coaliţiei de guvernare dintre PSD şi ALDE, o analiză devreme.ro arată că din 1990 Călin Popescu Tăriceanu şi PSD (urmaşul FSN) nu s-au trădat niciodată.

Devreme.ro subliniază într-o analiză că deşi au fost de multe ori în tabere diferite, Tăriceanu şi PSD (urmaşul FSN) s-au sprijinit reciproc şi, din 1990, nu s-au trădat niciodată. Pe numele întreg Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, acesta a intrat în politică din ianuarie 1990, fiind unul dintre fondatorii Partidului Naţional Liberal, anterior fiind asistent universitar la Facultatea de Hidrotehnică din Bucureşti. Devreme.ro subliniază că „era aproape imposibil să ajungi asistent universitar fără să fii şi membru al Partidului Comunist Român”. La o lună după mineriada din 13-15 iunie Tăriceanu şi Dinu Patriciu îşi dau demisia din PNL şi înfiinţează un nou partid - Partidul Naţional Liberal Aripa Tânără (PNL-AT).

Integral pe Adevărul